marți, 17 aprilie 2012

Umilita de Ashton Kutcher, Demi Moore isi dezamageste crunt fanii. Vezi ce a facut

Dupa o perioada de cosmar - divort, spitalizare, dezintoxicare, Demi Moore a revenit in peisajul monden. Primul semn de viata: o postare cel putin ciudata pe Twitter.
Umilita de Ashton Kutcher, Demi Moore isi dezamageste crunt fanii. Vezi ce a facut
Desi a fost umilita in public de Ashton Kutcher, care a inselat-o in repetate randuri cu femei mult mai tinere ca ea, Demi Moore nu vrea sa renunte la id-ul sau de pe Twitter, unde posteaza sub numele de MrsKutcher (doamna Kutcher).
Se pare ca in ciuda a tot ceea ce i-a facut fostul sot, Demi mai are inca sentimente pentru el si nu poate renunta la el prea usor. Fanii nu sunt prea incantati de faptul ca Demi insista sa ramana cu numele Kutcher, avand in vedere umilintele la care a fost supusa de Ashton.
Demi a revenit pe Twitter cu o fotografie: cu ochelari supradimensionati de vedere, imbracata sobru si incaltata in pat, acesta nu este tocmai genul de poze cu care si-a obisnuit fanii. In vremuri mai bune, Demi afisa fotografii in costum de baie si lenjerie intima, pe care si le facea singura in baie.
Daca Demi Moore se straduieste sa isi revina din depresie, Ashton este vazut in compania unora dintre cele mai sexy vedete. Dupa ce Rihanna a fost pozata de paparazzi parasindu-i casa la 4 dimineata, tabloidele spun ca Ashton a reluat legatura cu fosta sa colega din serialul That 70's Show, Mila Kunis. Cei doi au fost vazuti luand cina impreuna in Los Angeles.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu