marți, 17 aprilie 2012

A trecut un an de la nunta regala din Marea Britanie. Vezi participantii atunci si acum!

Va vine sa credeti sau nu, a trecut un an de la cel mai mediatizat eveniment din 2001 incoace: nunta regala a Printului William cu Kate Middleton.
A trecut un an de la nunta regala din Marea Britanie. Vezi participantii atunci si acum!
Multe s-au intamplat de la celebra scena a sarutului de la balcon din aprilie de anul trecut.
Printre altele, Kate a devenit un fashion icon, si orice alegere vestimentara ii este copiata de tinere entuziaste din intreaga lume, desi toata aceasta faima are si o parte negativa: nu mai poate nici sa mearga la supermarket fara sa fie fotografiata de paparazzi.
William si-a luat foarte in serios indatoririle militare, servind ca pilot in operatiunile de salvare din Insulele Falkland, teritoriu detinut de Marea Britanie.
In acest timp, fratele lui, Harry, a preferat o activitate mai putin solicitanta: sa joace polo si sa sarute fotomodele braziliene.
Posteriorul Pippei Middleton, cumnata regala, a creat o adevarata isterie in cabinetele chirurgilor esteticieni, carora li se cere sa-i reproduca celebrele forme. Iar mai nou, sora lui Kate e implicata intr-un scandal care risca sa ii provoace probleme grave: un amic de-al ei, in compania caruia se afla, a amenintat un paparazzo francez cu un pistol care nu se stie daca era real sau de jucarie.
La cate s-au intamplat in doar un an, suntem foarte curioase ce se va intampla in urmatorul an: poate un bebelus regal. :) Voi ce credeti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu