joi, 12 aprilie 2012

Look-ul zilei: Reality starul Audrina Patridge intr-o combinatie de culori tari. Iti place sau ti se pare exagerata?

Primavara asta se poarta combinatiile de culori tari, iar Audrina Patridge a ales pentru premiera unui film in Los Angeles o rochie scurta si mulata in culoarea anuluitangerine tango.
Look-ul zilei: Reality starul Audrina Patridge intr-o combinatie de culori tari. Iti place sau ti se pare exagerata?
Audrina a asortat la rochita tangerine tango o pereche de pantofi roz si un plic intr-o nuanta de roz electric. Audrina Patridge a devenit faimoasa odata cu serialul “The Hills”, dupa care a avut aparitii in filme si in Show-uri TV. Spre deosebire de colegele ei de breasla, multi spun ca ea chiar ar fi si talentata – este si actrita. Anul trecut a trecut la urmatorul nivel - propriul reality-show care se numeste, evident, “Audrina!”
Tangerine tango si portocaliul electric sunt culorile- vedeta a primaverii, dar orice culoare neon este binevenita in garderoba ta. Audrina e doar una dintre vedetele care s-au afisat de curand in outfituri in aceste nuante.
Poti sa combini culorile electrice oricum intre ele, pentru ca nu vei da gres. Dar poti fi sigura ca vei atrage toate privirile.
Nu doar vedetele din strainatate au inceput sa poarte cu regularitate culorile tari, ci si cele din Romania. 
Andreea Marin Banica si Simona Patruleasa au purtat albastru electric la un eveniment caritabil in care au aratat absolut superb. Pentru aceeasi culoare a optat si Dana Rogoz la Gopo Fashion Night. Laura Cosoi este fana nuantelor de corai si roz aprins, nu doar pentru haine, ci si pentru machiaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu