duminică, 22 aprilie 2012

Angelique Boyer si Jose Alberto Castro se despart?

Angelique Boyer a incercat sa pastreze relatia ei cu Jose Alberto Castro departe de ochii presei si a reusit sa indeplineasca acest lucru...pana acum. Angelique a jucat in  "Teresa", alaturi de Sebastian Rulli si Aaron Diaz,  telenovela in care a avut rol principalAngelique Boyer si Jose Alberto Castro se despart? - FOTORecent, Angelique Boyer a postat pe contul de Twitter o serie de afirmatii care duc cu gandul la o viitoare despartire de iubitul ei, Jose Alberto "El Guero" Castro. Relatia lor a fost extrem de mediatizata de presa din Mexic din cauza diferentei de varsta dintre cei doi.

Cu toate acestea, nici Angelique,nici "El Guero" nu au dat atentie zvonurilor si nici nu au afirmat nimic in legatura cu acestea. Dar, se pare ca lucrurile s-au schimbat intre timp si ca relatia lor cam "scartaie", pentru ca Angelique nu pare deloc multumita de comportamentul iubitului ei mai mare.

"Am invatat ca dragostea care nu se intretine, se stinge. Ca eforturile sunt mereu recompensate si, inainte de toate, ca roata este rotunda", a scris actrita pe Twitter.

"Fiecare femeie merita un barbat care sa o aprecieze, sa o respecte si sa o iubeasca, dar mai ales, sa-i arate aceste lucruri", a adaugat Angelique Boyer.

La un moment dat, actrita a fost prinsa alaturi de actorul Salvador Zerboni, cel cu care joaca in telenovela "Abismo de passion", situatie pe care Angelique si-a asumat-o si despre a afirmat: "Am dat-o in bara! Imi pare rau si ma fac responsabila de cele intamplate. Stiu de ce am nevoie, vreau sa gasesc pace, sa fiu fericita si sa te fac fericit".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu