luni, 9 aprilie 2012

Anne Hathaway a renuntat la par pentru rolul din Mizerabilii. Uite cum s-a transformat actrita

Acum cateva zile presa britanica anunta ca Anne Hathaway trebuia sa slabeasca 7 kilograme in decurs de numai 20 de zile pentru a intra in mod convingator in pielea personajului Fantine, mama lui Cosette din celebrul roman al lui Victor Hugo, Mizerabilii. Actrita a mers mai departe si a renuntat si la par, facandu-si aparitia in ultimele zile tunsa scurt.
Anne Hathaway a renuntat la par pentru rolul din Mizerabilii. Uite cum s-a transformat actrita
Pentru cei care isi mai aduc aminte de gala Oscarurilor din 2009 unde Anne Hathaway a facut un duet minunat cu Hugh Jackman, noul film in care apar cei doi se anunta unul spectaculos.

Actrita Anne Hathaway (29 de ani) face eforturi disperate pentru a se adapta cat mai bine rolului din "Mizerabilii", adaptarea romanului omonim scris de Victor Hugo.

Anne o va interpreta pe Fantine o mama singura care este obligata sa se prostitueze pentru a-si intretine fiica iar la un moment dat isi vinde parul si chiar dintii pentru a face rost de bani.

Vestea dietei sale extreme insa i-a alarmat pe fani: “Trebuie sa piarda din greutatea corporala pentru acest rol, dar nu atat de mult. Doar atat cat sa lase impresia ca este mai fragila fiindca interpreteaza o prostituata aflata pe patul de moarte. Consuma mai mult de 500 de calorii pe zi. Tabloidele fac din tantar armasar, ca de obicei“ a declarat reprezentantul actritei.



Filmarile dramei cu elemente de musical “Les Miserables” au inceput in luna martie, in Portsmouth, din distributie mai fac parte Eddie Redmayne, Amanda Seyfried, Hugh Jackman, Russell Crowe, Samantha Barks, Helena Bonham Carter si Sacha Baron Cohen, iar lansarea in cinematografele din SUA este planificata pentru 14 decembrie 2012.



Actrita americana Anne Hathaway a fost apreciata de critici si de public pentru rolul din "Rachel se marita/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizata, in 2009, la premiile Oscar. Actrita a jucat, de asemenea, in "Diavolul se imbraca de la Prada" si in "Brokeback Mountain".



Actrita a putut fi vazuta pe marile ecrane in 2010 in filmul "Dragoste si alte dependente/ Love and Other Drugs", in care joaca alaturi de Jake Gyllenhaal, dar si in animatia "Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, in care a jucat rolul Reginei Alba. In 2011, actrita a asigurat vocea personajului Jewel din animatia de mare succes "Rio".

Hugh Jackman in rolul lui Jean Valjean.




Russelle Crowe in rolul lui Javert

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu