joi, 12 aprilie 2012

Tara Reid socheaza din nou: infiorator de slaba intr-o pereche de jeansi gri

Tara Reid este din nou in centrul atentiei, dupa lansarea celui de-al patrulea film din seria American Pie, comedia care i-a adus celebritatea in urma cu 13 ani. Asa ca paparazzi o urmaresc peste tot...
Tara Reid socheaza din nou: infiorator de slaba intr-o pereche de jeansi gri
Actrita a fost surprinsa in New York intr-o pereche de jeansi gri, care o fac sa arate infiorator de slaba. Ce-i drept, in rochie silueta Tarei nu mai pare chiar atat de scheletica.
Tara Reid la premiera American Pie 4
Potrivit procinema.ro, Tara Reid a avut o viata destul de zbuciumata. Dupa multe relatii esuate, Tara s-a refugiat in alcool, si-a creat o reputatie de petrecareata, iar paparazzi au suprins-o adesea in ipostaze jenante, in diverse cluburi de fite. Actrita a intrat si in depresie din cauza catorva operatii estetice terminate horror, dar si a dietelor care i-au distrus corpul cu care  facea valva in urma cu 10 ani.
Tara Reid a cheltuit o avere pe mai multe operatii estetice.  Totul a culimat cu operatiile estetice nereusite pe care si le-a facut in 2006. Si-a facut liposuctie, si-a modificat sanii, iar rezultatul a fost horror. Tara a intrat in depresie. La sfarsitul lui 2008 s-a internat de buna-voie intr-o clinica de reabilitare din Malibu. Tara Reid s-a internat la Promises Treatment Center, considerat un loc de repaus pentru multe vedete.
In 2009 a vrut sa arate lumii intregi ca si-a revenit, ca si-a corectat operatiile gresite, si a pozat in Playboy. Multi au spus atunci ca pozele sunt 90 la suta photoshopate.
Anul trecut, Tara parea ca si-ar fi revenit, dupa o luna de miere ca in povesti in Santorini. Acum insa, Tara pare ingrijorator de slaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu