luni, 9 aprilie 2012

Madonna s-a facut "mama rea" - ii interzice fiicei sale exact ce facea si ea in adolescenta

Hollywoodul nu face exceptie atunci cand vine vorba despre scandaluri intre parinti si copii. Lourdes, fata Madonnei, este rebela si nu ia in seama sfaturile mamei ei, poate si pentru ca Madonna, cand avea 15 ani, se comporta la fel. Asa mama, asa fiica.
Madonna s-a facut "mama rea" - ii interzice fiicei sale exact ce facea si ea in adolescenta
Zilele trecute am postat o stire conform careia Lourdes a fost fotografiata de paparazzi in timp ce fuma de zor alaturi de prietenii ei. Cu toate ca Madonna este o fire intelegatoare cu privire la personalitatea rebela a fiicei sale, la vederea gestului lui Lourdes in toate ziarele de peste ocean, aceasta a reactionat asemanator oricarei mame care isi "prinde" copilul fumand.

Regina muzicii pop intentiona sa o ajute pe Lourdes sa se lanseze in muzica alaturi de ea, insa fumatul si atitudinea lui Lourdes au determinat-o sa se razgandeasca. Madonna s-a certat ingrozitor de tare cu fiica sa si i-a spus ca trebuie sa se concentreze pe studii si sa renunte la visele de cantareata.

In plus, Lourdes nu o va mai insoti pe mama sa in turnee, fiind pedepsita pentru ca a fumat pe ascuns. Madonna a afirmat ca isi doreste ca fiica sa intre la Universitatea Michigan si sa castige o bursa la o scoala de dans, asa cum a facut si ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu