marți, 17 aprilie 2012

Miley Cyrus isi etaleaza corpul intr-o salopeta avand cranii imprimate pe ea

Miley Cyrus este foarte mandra de silueta ei actuala si are si de ce. Vedeta a facut eforturi sustinute pentru a ajunge la acest rezultat iar acum nu scapa nicio ocazie pentru a pune in valoare ce a optinut.
Miley Cyrus isi etaleaza corpul intr-o salopeta avand cranii imprimate pe ea
Tanara a plecat de la ora de pilates intr-o salopeta care avea drept imprimeu cranii. Avand in vedere faptul ca tanara este tot mai des acuzata de anorexie purtarea acestei piese vestimentare pare o gluma, sinistra este adevarat, dar demonstreaza ca tanara are un simt al umorului foarte dezvoltat.


Faptul ca la salopeta cantareata a asortat o pereche de bocanci da un aer si mai rebel tinutei. 

Tanare le-a raspus celor care o acuza ca ar fi anorexica ca nu este adevarat si ca fatul ca a slabit atat de mult este cauzata de alergia la gluten: "Tuturor celor care spun ca sunt anorexica le raspund ca sunt alergica la gluten si lactoza", a scris vedeta pe contul sau de Twitter saptamana trecuta. "Nu este vorba despre greutate este vorba despre sanatate. Glutenul este nociv oricum! "

Ea a declarat pentru un fan: "Toata lumea ar trebui sa incerce sa renunte la gluten pentru o saptamana! Schimbare o vezi pe pielea ta, sanatatea fizica si mentala este uimitoare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu