joi, 12 aprilie 2012

Ieri fara chiloti, azi fara sutien: Miley Cyrus se dezbraca treptat, dar sigur

Miley Cyrus a obisnuit presa de scandal cu aparitii de neuitat. Chiar daca se duce la sala sa faca sport ori iese in oras ca sa se distreze, cantareata nu trece neobservata, pentru ca mereu ii lipseste ceva.
Ieri fara chiloti, azi fara sutien: Miley Cyrus se dezbraca treptat, dar sigur - FOTOZielele trecute Miley Cyrus a iesit la sesiune de shopping in Calabasas, California si vedeta a ales sa poarte haine mai mult decat lejere, asadar, maieul ei negru cu Iron Maiden i-a lasat la vedere sanul ei cel rotunjor. 

Din lateral, paparazzi i-au fotografiat sanul in toata splendoarea lui. Cu toate ca fotografiile au facut inconjurul lumii, Miley nu pare deranjata de acest fapt.

Recent, cantareata a iesit laplimbare intr-o rochie neagra mulata si si-a uitat acasa, intamplator bineinteles, lenjeria intima. In plus, vestimentatia ei pentru sport a devenit din ce in ce mai sumara: saptamana trecuta, Miley si-a aratat sutienul albastru complet. 

Se pare ca vedetei nu ii pasa de aceste detalii si chiar a devenit un obicei sa socheze zilnic presa internationala cu astfel de gesturi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu