marți, 17 aprilie 2012

Este imaginea unui brand de lenjerie intima, dar are celulita. Vedeta care ne minte cu Photoshopul

Are aproape 40 de ani si un corp frumos pentru care munceste din greu. Cu toate astea nu reuseste sa scape de celulita.
Este imaginea unui brand de lenjerie intima, dar are celulita. Vedeta care ne minte cu Photoshopul
Este vorba despre Geri Halliwell, care este imaginea unui brand de lenjerie intima. Daca in pictorialele in bikini arata perfect, in realitate fosta Ginger Spice are mici probleme cu celulita. Chiar daca nu este exagerat de vizibila, fotografii au reusit sa surprinda si acest detaliu jenant. 
Geri este foarte atenta la felul in care arata, avand o dieta echilibrata si petrecand multe ore la sala de fitness. Cantareata a recunoscut ca in trecut a avut mari probleme alimentare.
“Eram ingrijorata sa nu ma ingras. Ma indopam cu mancare, dupa care aveam mustrari de constiinta si ma duceam la baie sa vomit. A fost groaznic!”, a spus Geri. Bun prieten cu fosta Scary Spice, Robbie Williams a fost cel care a a adus-o pe calea cea buna. “Robbie stia despre problemele mele cu bulimia si m-a sfatuit sa ma tratez. Mi-a zis sa merg la o clinica si cred ca asta mi-a salvat viata. O sa ii fiu vesnic recunoascatoare”, a dezvaluit cantareata.
"Acum mananc normal. Sunt mama si vreau sa fiu un exemplu pentru fiica mea. Nu mai tin regim, dar mananc sanatos si echilibrat. Ma tonifiez prin mult mers pe jos, yoga si jogging”, a explicat Geri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu