duminică, 29 aprilie 2012

Miley Cyrus este banuita ca si-ar fi facut rau singura - Afla ce a dat-o de gol!

Dupa ce colega ei de breasla Demi Lovato a avut curajul sa povesteasca prin ceea ce a trecut in copilarie si dupa ce a recunoscut ca s-a automutilat pentru ca nu se simtea bine in pielea ei, o alta vedeta este suspectata ca ar face acelasi lucru: Miley Cyrus.
Miley Cyrus este banuita ca si-ar fi facut rau singura - Afla ce a dat-o de gol! FOTO
Miley Cyrus a devenit o vedeta controversata si mediatizata in urma incercarilor ei de a arata ca nu mai este fata inocenta din serialul"Hannah Montana". Dupa ce a petrecut multe ore in sala facand Pilates, ea a fost laudata de presa  pentru ca are grija de aspectul ei fizic.

Dar lucrurile s-au schimbat intre timp, fiindca Miley a slabit foarte mult si a fost acuzata de anorexie din cauza ca nu se alimenteaza cum trebuie. Mai mult, cantareata a creat o adevarata valva prin afirmatia  ca se afla la o dieta care nu include alimente ce contin gluten, pentru ca este alergica la aceasta substanta proteica. Cu toate acestea, presa a speculat faptul ca Miley a slabit enorm si arata scheletic. 

La scurt timp dupa stirea cu dieta,Miley Cyrus s-a taiat la deget in timp ce incerca sa-si pregateasca ceva de mancare (sau cel putin asa a afirmat ea la acea vreme). Artista s-a grabit sa ajunga la spital ca sa-si panseze rana. 

Acum au aparut fotografii in care se arata ca Miley are cicatrici care indica taieturi pe incheietura mainii. In plus, cantareata a postat pe Twitter urmatorul mesaj care da de gandit fanilor ei si nu numai. "Cicatricile ne amintesc pe unde am fost nu incotro ne indreptam", a scris Miley.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu