luni, 16 aprilie 2012

Britney Spears poarta un sutien de....20.000 de dolari! Vezi cum arata

Daca pana acum credeati ca inelul de logodna cu diamant al cantaretei e impresionant, asteptati sa vedeti ce poarta pe sani in noua ei reclama!
Britney Spears poarta un sutien de....20.000 de dolari! Vezi cum arata
Britney, care este imaginea noului joc de dans Twister Dance, a purtat in reclama un sutien sport de la BodyRock Sport in valoare de 20.000 de dolari.
Piesa de lenjerie intima are acest pret exorbitant datorita unor cranii de aur de 18K cu care este decorat si datorita cristalelor Swarovski cu care este acoperit in intregime.
Cantareata a fost foarte incantata de look-ul ei, asa ca a postat imaginea de mai sus pe Twitter, cu textul "N-as putea fi mai fericita de cum a iesit videoclipul pentru Twister Dance. Va fi atat de hot..."
Adevarul este ca Britney Spears pare mai increzatoare si mai sexy ca niciodata in noile fotografii. Cantareata a dezvaluit un abdomen sculptat si un corp tonifiat, diferit de imaginea ei de acum cateva luni.
Aceasta este dovada ca perseverenta, munca si ambitia sunt elementele principale pentru a avea succes si a te mentine in mediul artistic.
Desi a avut periode mai grele, cand a fost criticata aspru de paparazzi din toata lumea si chiar de fani, Britney a dovedit ca se poate reface si incetul cu incetul a revenit la forma initiala care a propulsat-o artistic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu