vineri, 3 iunie 2011

Acelasi top Alexander McQueen, 3 tinute diferite: cine l-a purtat mai bine?

Vedetele au facut o pasiune din topul Alexander McQueen cu aplicatii pe umar. La cat e de chic, nici nu ne mira. Salma Hayek, Kim Kardashian si Jennifer Hudson l-au purtat fiecare in alt mod, dar toate au aratat impecabil.
Acelasi top Alexander McQueen, 3 tinute diferite: cine l-a purtat mai bine?
Topul face parte din colectia de vacanta Alexander McQueen pentru vara 2011, dar a inceput sa fie purtat inca din toamna anului trecut.
Salma Hayek a fost prima care l-a ales, afisandu-l la un eveniment din New York, in noiembrie, in combinatie cu o pereche de pantaloni negri, evazati, care au facut-o sa para mai inalta.


Kim Kardashian a avut si ea o aparitie memorabila cu ajutorul acestui top la petrecerea de lansare a parfumului surorii ei, Khloe. Ea l-a purtat in combinatie cu o pereche de jeansi negri si pantofi inalti. De apreciat a fost ca si-a prins parul intr-o coada si a lasat ca tot accentul sa cada pe umeri si pe decolteu. Care, apropo, este foarte sexy!

Jennifer Hudson si-a afisat formele senzuale la premiile Grammy, optand pentru o pereche de colanti negri si o pereche de pantofi cu toc super inalti.

Acum, te lasam pe tine sa decizi: care din ele a fost cea mai chic?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu