luni, 6 iunie 2011

Antonia si Andreea Banica isi promoveaza noile piese in acelasi body

Dupa o perioada in care a pus familia pe primul loc si si-a dedicat timpul nuntii si lunii de miere, Antonia a revenit in industria muzicala cu piesa “Marionette”. Daca noul ei single seamana cu o piesa mai veche a Rihannei, la o privire mai atenta ne dam seama ca am mai vazut undeva si body-ul pe care il poarta in fotografia de prezentare a piesei.
Antonia si Andreea Banica isi promoveaza noile piese in acelasi body
Mai exact, la Andreea Banica. Body-ul este cel mai in voga articol vestimentar, cel putin in randul cantaretelor. Artistele au pus deoparte rochiile pentru evenimentele mondene, iar pe scena sau la sedintele foto imbraca body-uri super sexy, care le garanteaza succesul!

Desi au la dispozitie armate de stilisti, se mai intampla ca, din cand in cand, vedetele sa poarte aceleasi haine. La fel a fost si cazul Antoniei, care a pozat intr-un body negru si transparent in partile laterale la scurt timp dupa ce au aparut fotografii cu Andreea Banica in aceeasi tinuta.

Cantaretele au semanat si la coafuri, amandoua optand pentru bucle lejere. La capitolul incaltaminte in schimb, cele doua vedete au avut gusturi complet diferite. Daca Antonia a purtat pereche de cizme pana peste genunchi, Andreea a ales niste botine Dsquared, in valoare de peste 1.000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu