duminică, 5 iunie 2011

Cele mai tari covere cu Brad Pitt: galerie foto! 10 lucruri pe care nu le stiai despre el!

De ziua Angelinei Jolie care pe 4 iunie a implinit 36 de ani, cei de la Entertainment Weekly i-au facut cadou actritei o galerie foto cu Brad Pitt si povestea lui spusa prin aparitiile pe copertile celor mai glamour reviste din lume.
Cele mai tari covere cu Brad Pitt: galerie foto! 10 lucruri pe care nu le stiai despre el!







Actorul de 47 de ani a declarat  acum o saptamana pentru revista USA Weekend ca are de gand sa se insoare cu Angelina din cauza copiilor!




Mai avea doar 2 examene de luat pentru a-si obtine licenta in jurnalism. Cu toate astea, a renuntat la scoala pentru visul carierei de actor!

Nascut intr-o familie simpla din sudul Statelor Unite ale Americii, William Bradley Pitt (dupa numele sau complet) a decis sa ia calea jurnalismului la Universitatea din Missouri.

Cuprins de celebra febra a advertising-ului (in stilul “Mad Men”), Brad visa si el sa ajunga Art Director intr-o agentie de publicitate. Insa dragostea sa pentru film, l-a determinat sa renunte la studii si sa plece in Los Angeles pentru a-si incerca norocul in actorie.



Rebel cu o cauza – a avut 3 slujbe deodata, printre care soferul unor fete de companie!

Spiritul rebel se pare ca a fost cheia succesului sau! Dupa ce a riscat renuntand la facultate cu doar 2 examene inainte de absolvire pentru o cariera incerta in actorie, Brad si-a castigat notorietatea tocmai prin rolurile sale atipice. Roluri de care multi s-ar fi ferit, portretizand numeroase personaje cu probleme psihice (“Kalifornia”, “Armata celor 12 maimute”, “Fight Club”)

Mintindu-si parintii ca s-a inscris la Colegiul de Arta si Design din Pasadena, Pitt si-a petrecut de fapt urmatoarele luni fiind soferul unor stripteuze din L.A.

A trecut ulterior la transportul frigiderelor,  livrare de pizza la domiciliu, sau facea reclama restaurantului El Pollo imbracat intr-un costum de gaina!




Cu banii stransi din toate aceste slujbe, Brad s-a inscris la cursuri de actorie. La scurt timp dupa aceea si-a insotit un coleg la auditia cu un agent. Momentul care i-a schimbat viata s-a produs din pura intamplare, agentul respectiv inscriindu-l pe Brad in locul colegului sau. Dupa doar jumatate de an in Los Angeles, tanarul avea deja un agent si primea regulat de munca in domeniul actoriei!





Odata cu rolul renegatului maestru  in vorbe dulci din “Thelma and Louise”(1991) al lui Ridley Scott, Brad a devenit peste noapte visul multor femei, in ciuda aparitiei sale de doar cateva minute. Sarmul sau complet irezistibil de baiat rau in combinatie cu Geena Davis si cateva scene fierbinti i-au asigurat popularitatea internationala.

Chiar daca de fapt castigul la loteria genetica i-a lansat cariera cu adevarat, frumusetea nu a fost intotdeauna un motiv de bucurie al tanarului actor. Oamenii atragatori sunt priviti cu superficialitate si nu sunt niciodata luati in serios, asa ca lui Brad i-a luat ceva timp pana sa convinga publicul ca nu este doar un chip frumos.

Insa oricat de nedrept  te-ar judeca altii dupa aparente, cu siguranta faptul pe Brad nu l-a deranjat ca este singurul om numit  de doua ori “Cea mai sexy persoana din lume” de catre revista PEOPLE. Premiile i-au fost acordate in 1995, dupa rolul din “Legendele toamnei” si ulterior in 2000.  Insa nu numai cei de la “People” au fost dati pe spate de frumusetea sa impresionanta!

Empire Magazine” l-a numit si ea cel mai aratos actor in 1995, a fost clasat pe locul 6 de catre VH1 in topul “100 Hottest Hotties” si a fost votat pe locul 1 drept “Cel mai sexy barbat” de catre cititorii revistei Company in 2004.




Dupa o logodna de 2 ani cu Gwyneth Paltrow si casnicia cu starul serialului “Friends”, Jennifer Aniston, Brad a renuntat la blonde pentru o bruneta. Si inca ce bruneta!

Pe senzuala Hollywood-ului, Angelina Jolie, a cunoscut-o mai bine pe platourile de filmare “Mr. and Mrs. Smith”. Ba chiar gurile rele spun si astazi ca Jolie a fost chiar motivul destramarii casniciei celor doi. Insa acest lucru le-a adus tuturor o atentie mediatica de neinchipuit, atentie pentru care alti actori se lupta din rasputeri si fac fel de fel de nazbatii!



Dupa ce a adoptat o serie de copii alaturi de Angelina, a facut cu ea si cativa de-ai lui, Brad a inceput sa preia din obiceiurile caritabile ale iubitei sale. Pitt este in present membru de onoare al Campaniei One, luptand  impotriva bolii SIDA. Dupa ce a construit 150 de case pentru locuitorii afectati de  uraganul Katrina, in 2006 a infiintat o organizatie de caritate alaturi de Angelina Jolie. Cuplul face regulat donatii in valoare de milioane de dolari!




10 lucruri pe care NU le stiati despre Brad Pitt:

1. A  refuzat rolul astonautului din “Appollo 13” pentru ca voia sa joace in "Se7en"
2. Cat era in facultate a pozat pentru un calendar.
3. I-a fost interzis sa mai intre in China din pricina rolului sau din “Sapte ani in Tibet” (1997)
4. A fost luat in calcul pentru rolul lui Neo din "Matrix" pana ca producatorii sa-l aleaga pe Keanu Reeves
5.  A cheltuit peste 1 milion de dolari pe nunta cu Jennifer Aniston
6.  A luat lectii de limba greaca pentru a o impresiona pe Aniston, dupa ce a aflat ca aceasta ar avea origini grecesti
7. Printre filmele sale preferate se numara “Planeta Maimutelor” (1968), “Saturday Night Fever” (1977),  “Fitzcaraldo” (1982) sau “Zbor deasupra unui cuib de cuci” (1975)
8. Este unul din preferatii regizorului David Fincher, colaborand cu el pentru mai multe filme, precum “Fight Club”, “Se7en” sau “Strania poveste a lui Benjamin Button"
9. Este prieten cu Clint Eastwood.
10. Era fanul emisiunii “Jackass”, ba chiar a si aparut intr-un episod  costumat in maimuta, pentru a nu fi recunoscut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu