vineri, 3 iunie 2011

Octomama Nadya Suleman, in costum de baie dupa ce a nascut in total 14 copii!

La 34 de ani, Nadya Suleman este deja o legenda: a nascut octupleti, iar in total are 14 copii. Putine femei au curajul sa pozeze in costum de baie chiar dupa o singura nastere, insa Nadya ne arata ca poti sa fii in forma si dupa nasteri multiple. Iti place cum arata mama cu 14 copii la activ?
Octomama Nadya Suleman, in costum de baie dupa ce a nascut in total 14 copii!
Ok, nu are silueta de fotomodel, dar arata exceptional pentru o femeie cu atatea nasteri la activ. Octomama Nadya Suleman a realizat o sedinta foto la malul marii in care ne arata ca, daca ai suficienta vointa, poti sa arati bine la orice varsta.
 
Dupa nasterea celor 8 copii, Nadya Suleman  a devenit o prezenta obisnuita in tabloidele din intreaga lume, fiind mereu inconjurata numai de scandaluri si situatii controversate. “Am fost hartuita, atacata, urmarita de paparazzi, data in judecata, dar am trecut cu bine peste toate. Acum ma concentrez pe aspectele financiare: cum sa-mi platesc ratele si facturile si ce sa le dau de mancare copiilor”, spunea mai demult Nadya.

 
Intrebata daca ar mai fi in stare sa treaca inca odata prin experienta de a naste octupleti, Nadya este sincera: “In nici un caz. Iubesc copiii, dar niciodata n-am planuit sa fac 8 odata! Asa a fost sa fie!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu