sâmbătă, 4 iunie 2011

SCANDAL! Andrej Pejic - un model masculin in top 100 cele mai frumoase femei din lume

Tanarul bosniac Adam Pejic, naturalizat in Australia, a revolutionat lumea modei cu look-ul lui androgin si acum a starnit numeroase polemici in urma includerii lui intr-un top cu cele mai frumoaae femei din lume.

Andrej Pejic se afla pe locul 98 in top 100 cele mai frumoase femei din lume, in urma unui sondaj propus de revista FHM. Multe frumuseti s-au simtit ofensate ca nu au avut loc in acest top, ca au fost detronate de un barbat.

Modelul fetis al excentricului Jean Paul Gaultier s-a nascut pe 28 august 1991 in Tuyla (Bosnia si Hertegovina), tatal lui este croat, iar mama - sarboaica. Pe cand era pusti, a emigrat cu familia in Australia, iar in 2008 a fost remarcat  de o agentie de modele.

In 2010, a semnat pentru agentia Storm Models si asa a inceput cariera lui internationala. Prima lui aparitie de success a fost in iunie 2010, cand Gaultier la ales sa deschida prezentarea de moda masculina pentru sezonul primavara - vara 2010.

In sezonul primavara - vara 2011 Andrej Pejic apare, printre altele, intr-o campanie publicitara pentru Jean Paul Gaultier, alaturi de modelul Karolina Kurkova, iar intr-unul din instantanee se saruta cu aceasta.

Tu crezi ca Andrej merita un loc intr-un top cu frumuseti feminine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu