joi, 21 iulie 2011

Demi Lovato si fostul sot al lui Reese Witherspoon, Ryan Phillippe, traiesc o poveste de dragoste

De cand s-a despartit de Joe Jonas, Demi Lovato nu s-a mai afisat cu niciun iubit. Dar, se pare ca ieri seara, actrita si cantareata se bucura din plin de o plimbare, dupa ce anumite surse au declarat ca starul Disney, in varsta de 18 ani se intalneste cu actorul Ryan Phillippe, care are nici mai mult, nici mai putin de 36 de ani.
Demi Lovato si fostul sot al lui Reese Witherspoon, Ryan Phillippe, traiesc o poveste de dragoste
Nemachiata si intr-o tinuta heavy, accesorizata cu un zambet larg si un mers vioi, Demi parea multumita in timp ce parasea The Grove in Beverly Hills. Imbracata intr-o tinuta rock, cu un tricou larg pe care avea inscriptionat un mesaj anti-drog 'The only coke I do is diet', o pereche de pantaloni scurti, din piele si o vesta neagra, Demi si-a petrecut noaptea alaturi de prieteni.

Iesirea vine numai la o zi dupa aparitia zvonurilor conform carora vedeta ar avea o relatie de ceva luni cu fostul sot al lui Reese Witherspoon, Ryan Phillippe.

Se pare, insa, ca lucrurile nu sunt chiar roz in aceasta poveste. Potrivit New York Daily News, perechea ar trece prin momente dificile, dupa ce la inceputul acestei luni fosta iubita a lui Ryan, Alexi Knapp, a nascut o fetita, lucru care i-ar fi picat prost lui Lovato.

O perioada a fost hot si ok, a declarat o sursa pentru E! Online, dar nasterea copilului lui Ryan a demoralizat-o.

Relatia lui Demi cu Phillippe vine dupa o perioada dificila pentru tanara artista, care a fost nevoita sa intre intr-o clinica de reabilitare in luna noiembrie a anului trecut pentru a-si trata problemele emotionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu