joi, 28 iulie 2011

Afla ce spune Adamari Lopez despre faptul ca fostul sau sot, Luis Fonsi, va deveni tata

Actrita din Puerto Rico, Adamari Lopez, a scris un mesaj pe contul sau Twitter, care a fost interpretat ca fiind raspunsul sau cu privire la vestea ca fostul ei sot, Luis Fonsi, va deveni tatic.
Afla ce spune Adamari Lopez despre faptul ca fostul sau sot, Luis Fonsi, va deveni tata
Imediat dupa  ce stirea ca Agueda Lopez si logodnicul ei vor fi parinti in ianurie 2012 s-a raspandit, privirile tuturor s-au indreptat atat asupra actiunilor cantaretului, cat si asupra reactiilor fostei sale sotii, actrita Adamari Lopez, cu care a format un cuplu inca din anul 2006 si pana in noiembrie 2009.

Puertoricana Lopez nu s-a manifestat cu privire la paternitatea lui Fonsi, insa a scris cateva randuri pe Twitter care au fost considerate a fi raspunsul ei referitor la vestea recent aflata: “Tacerea apartine inteleptilor… A iubi este omeneste… Plansul apartine curajosilor…iar a ierta este un act modest”.

Ceea ce atrage  atentia asupra acestui mesai este faptul ca Adamari Lopez l-a publicat pe contul sau la putin timp dupa ce a fost intrebata care este opinia ei cu privire la faptul ca Luis Fonsi va fi tata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu