miercuri, 27 iulie 2011

Carla Bruni - de la model topless, la sotie de presedinte! Afla cele mai picante detalii din viata ei!

Si-a inceput cariera la doar 19 ani si a reusit sa se claseze in anii ’90 in topul celor mai bine platite 20 de modele din lume, cu un castig de 7,5 milioane de dolari pe an. A trecut apoi la muzica si la actorie, insa nu a ajuns la Hollywood, ci a preferat sa ramana in Franta, unde a devenit sotia presedintelui Sarkozy. Afla cum a ajuns o fotografie ea sa valoreze peste 90.000 de dolari si ce a determinat-o pe Carla Bruni sa renunte la cariera pentru dragoste.
Carla Bruni - de la model topless, la sotie de presedinte! Afla cele mai picante detalii din viata ei!
Fiica a doi tati multimilionari si sora unui frate care a murit de SIDA
Carla Bruni s-a nascut pe 23 decembrie 1967 in Italia, insa la varsta de sapte ani s-a mutat in Franta impreuna cu familia. Desi in mod legal, Alberto Bruni Tedeschi apare in acte ca fiind tatal ei, Carla a declarat in 2008 pentru “Vanity Fair” ca tatal sau biologic este brazilianul Maurizio Remmert, un afacerist cu care mama ei a avut o relatie paralela timp de sase ani. Desi a evitat complet subiectul, Alberto Bruni i-a spus totusi Carlei adevarul despre tatal ei biologic chiar pe patul de moarte, in 1996. Urmatorul soc pentru Carla Bruni a venit in 2006, cand fratele ei in varsta de 47 de ani a murit de SIDA.

Maurizio Remmert, Carla Bruni si Alberto Bruni Tedeschi

A renuntat la scoala pentru o cariera in moda
S-a mutat din Italia in Fanta, iar de acolo a plecat in Elvetia, unde a studiat la un internat. S-a intors apoi la Paris pentru a studia arta si arhitectura, insa a renuntat complet la scoala la 19 ani, cand s-a apucat de modeling.
Carla a semnat primul sau contract cu agentia City Models, iar in scurt timp a devenit imaginea Guess Jeans. De aici, pana la a lucra cu designeri celebri precum Christian Dior, Givenchy, Paco Rabanne, Sonia Rykiel, Christian Lacroix, Karl Lagerfeld, John Galliano, Yves Saint-Laurent, Shiatzy Chen, Chanel si Versace nu a mai fost decat un pas.

Carla Bruni, alaturi de Naomi Campbell, Gianni Versace si Linda Evangelista

In anii ‚90, Carla a intrat in topul celor mai bine platite 20 de modele din lume. Castigurile nu s-au oprit aici, ci au continuat pana in 2008, cand un nud al Carlei Bruni s-a vandut cu 91.000 de dolari, un pret de 60 de ori mai mare decat era de asteptat. In 1997, Carla a renuntat la moda pentru muzica, iar la sfarsitul lui 2009 a anuntat ca a acceptat in rol intr-o productia de-a lui Woody Allen. „Nu ma consider deloc o buna actrita. Probabil ca nu voi straluci in acest rol, insa nu pot sa dau cu piciorul unei asemenea sanse. Cand voi avea nepoti, as vrea sa pot sa le povestesc ca am jucat intr-un film semnat de Woody Allen,” a declarat Carla Bruni. Care s-a si materializat, odata cu aparitia ei in filmul „Midnight in Paris”, care a fost lansat oficial anul acesta.

De la model topless, la sotie de presedinte

Desi nimeni nu se astepta la o schimbare atat de radicala, Carla Bruni a inlocuit pictorialele sexy cu vizitele oficiale. Dupa relatiile cu Eric Clapton, Louis Bertignac sau Mick Jagger, Carla a devenit Prima Doamna a Frantei. Modelul l-a cunoscut pe presdintele Sarkozy la sfarsitul lui 2007, iar pe 2 februarie 2008 s-au casatorit la Palatul Elysee. Daca pentru Carla, acesta a fost momentul cand a imbracat pentru prima data rochia de mireasa, Nicolas Sarkozy era deja obisnuit cu asta, pentru ca a mai fost casatorit de doua ori inainte. La inceputul acestui an au aparut primele zvonuri cum ca sotia presedintelui ar fi insarcinata. Vestea a fost confirmata ulterior, asa ca in toamna Carla urmeaza sa devina mama pentru a doua oara, in timp de Sarkozy va deveni tata pentru a patra oara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu