joi, 28 iulie 2011

Top cinci cele mai recente cupluri de la Hollywood

Sunt tineri, frumosi, celebri si au decis ca este timpul pentru relatii romantice cu persoane noi. Chiar daca se cunosc de putin timp, vedete precum Justin Bieber si Selena Gomez ori Nick Jonas si Delta Goodrem au decis sa isi traiasca sentimentele, indiferent daca fanii lor sunt de acord sau nu cu alegerile facute.
Top cinci cele mai recente cupluri de la Hollywood - VOTEAZA cuplul care va rezista mai putin de un an - FOTO
1. Justin Bieber si Selena Gomez: Presa internationala crede ca cei doi se intalnesc inca din luna noiembrie a anului trecut, insa tinerii au facut publica relatia lor in luna martie a acestui  an, cand au aparut impreuna pe covorul rosu de la petrecerea Vanity Fair, unde au facut poze impreuna si chiar s-au sarutat.

2. Sebastian Stan si Dianna Agron:
Actorul Sebastian Stan, la origine roman, isi promoveaza noul film „Captain America – The First Avenger” si traieste o poveste de dragoste cu actrita din serialul „Glee”, Dianna Agron.  Stan a avut o relatie si cu actrita Leighton Meester, cu care a jucat in „Gossip Girl”, iar Dianna s-a despartit la inceputul lunii februarie a acestui an de Alex Pettyfer, care a jucatl in „I Am Number Four”.

3. Taylor Lautner si Lily Collins:
Cei doi s-au cunoscut pe platourile filmului „Abduction”  unde interpreteaza doi indragostiti; se pare ca dragostea transcende marile ecrane, pentru ca cei doi formeaza un cuplu in viata reala.

4. Nick Jonas si Delta Goodrem:
Relatia dintre cei doi este recenta, cei doi incepand sa iasa impreuna acum 2 luni. Desi exista o diferenta de varsta de aproximativ 8 ani – Nick are 18 ani, iar Delta are 26 ani – cei doi se inteleg de minune. Nick Jonas a mai fost implicat in relatii romantice cu Miley Cyrus si cu Selena Gomez, in schimb, Delta Goodrem s-a despartit  de curand de Brian McFadden cu care a avut o relatie de sase ani si jumatate, afirmand ca intre cei doi nu mai existau sentimente.

5. Vanessa Hudgens si Josh Hutcherson:
La Hollywood umbla zvonul conform caruia cei doi sunt implicati intr-o relatie, dupa ce au filmat impreuna pentru pelicula „The Hunger Games” ce va fi lansata in anul 2012. Cei doi au decis de curand sa dezvaluie public faptul ca formeaza un cuplu si nu se mai ascund de blitz-urile paparazzilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu