miercuri, 20 iulie 2011

Fosta asistenta a Gabrielei Spanic a primit 8 ani de inchisoare pentru tentativa de omor

Exista un verdict in cazul  unuia dintre cele mai comentate si mediatizate procese din ultima perioada din Mexic. Un judecator a condamnat-o pe Marcia Celeste Fernandez, fosta asistenta a Gabrielei Spanic, la opt ani de inchisoare.
Fosta asistenta a Gabrielei Spanic a primit 8 ani de inchisoare pentru tentativa de omor
Femeia, originara din Argentina, care este detinuta de ceva luni intr-o inchisoare din Mexic, a fost gasita vinovata de tentativa de omor impotriva lui Gaby Spanic.

Dupa declaratiile avocatului ei, protagonista telenovelei Emperatriz se teme pentru sanatatea micutului Gabriel de Jesus, in varsta de doi ani si jumatate,  avand in vedere ca in luna februarie a acestui an efectele otravirii inca mai aveau repercusiuni.

Chiar daca verdictul este unul sigur, cel mai probabil conflictul nu se va termina aici pentru niciuna din partile implicate, existand posibilitatea ca avocata Marciei Celeste Fernandez sa faca recurs la decizia judecatorului. Daca acest lucru se va intampla, a spus avocatul Gabrielei, atunci si Gaby va face apel.

De cealalta parte, tatal lui Celeste, care s-a mutat in Mexic pentru a-si ajuta fiica in acest proces, a declarat in fata judecatorului ca  tot ceea ce s-a intamplat se va lamuri, iar saptamana care vine va fi una revelatoare. Ceea ce va vom dezvalui va avea efectele unei explozii nucleare.

Afirmatiile domnului nu pae sa ii impancienteze pe Spanic si pe avocatul acesteia, care a declarat ca, din nefericire, tot ce ar fi trebuit sa fie aratat in favoarea procesului a fost aratat, nu mai poate aparea acum si sa spuna ,,ce credeti, am uitat sa adaug ceva” .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu