duminică, 31 iulie 2011

Pepe merge la Dansez pentru tine pentru zeci de mii de euro


Pepe merge la Dansez pentru tine pentru zeci de mii de euro
Divorţul supramediatizat începe să dea rezultate. Dacă pentru Oana Zăvoranu despărţirea de Pepe a fost o traumă care a făcut-o să dea în mintea pitzipoancelor, postând filmuleţe home-made pe Facebook şi se dedă aventurilor amoroase consumate în paginile tabloidelor cu distinşi masculi ai patriei, pentru soţul ei despărţirea a început să-i îngroaşe veniturile.
Se pare că Pepe a semnat pentru sezonul din toamnă al emisiuniiDansez pentru tine. Conform CANCAN, latino loverul va încasa zecii de mii de euro pentru câţiva paşi de dans făcuţi în faţa a milioane de telespectatori dar şi pentru, evident, un caz social de mare tristeţe.
Şi să mai spună cineva că nu e bine să-ţi speli rufele în public…! De când cu divorţul, Pepe poate fi văzut mai tot timpul pe sticlă, fiind o piesă importantă a emisiunii Vaporul iubirii de pe Antena 1.
Iar acum urmează să se îmbarce în barca dansului pentru, evident, alte lovele…
Rămâne de văzut dacă şi fosta soţie va reuşi să bifeze o astfel de reuşită. De fapt, ea îşi mişcă cracii pe ritmuri alerte în filmuleţe pe Facebook şi o face gratis, în timp ce ex-soţul, pentru aceleaşi îndeletniciri, îşi va umple contul din bancă.
Zăvo, rămâi în urmă! Da’ se poate aşa ceva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu