joi, 21 iulie 2011

Hot on Web: Britney Spears, data in judecata pentru ca nu se spala cu zilele, iar Jennifer Aniston o copiaza pe Angelina

Ne-am amuzat copios cu procesul de 10 milioane de dolari pe care il are Britney mai nou, intentat de un fost angajat de-al ei. Cantareata nu este tocmai o diva, ok, dar sa fie data in judecata din acest motiv, este de-a dreptul stupid. Vezi cele mai HOT stiri ale zilei!
Hot on Web: Britney Spears, data in judecata pentru ca nu se spala cu zilele, iar Jennifer Aniston o copiaza pe Angelina
Eonline.com: Britney Spears, data in judecata pentru igiena precara si flatuenta
Britney este mai periculoasa decat pare. Un fost angajat ii cere 10 milioane de dolari despagubiri, pentru ca a fost supus la niste obiceiuri mai mult decat dubioase ale artistei. Aceasta se pare ca nu se spala cu zilelele, nici pe corp, nici pe dinti, se scobea in nas, nu folosea deodorant si... tragea vanturi! Ooops, she did it again!
Dailymail.co.uk: Dieta Dukan, declarata cea mai sigura si eficienta
Daca vrei sa te pui pe slabit, specialistii iti recomanda celebra dieta Dukan, cu care au slabit Jennifer Lopez, Angelina Jolie sau Gisele Bundchen. Aceasta are 4 etape si presupune renuntarea la carbohidrati si consumul de proteine. Se pare ca este cea mai sanatoasa metoda de a te mentine supla!
Vogue.co.uk: Scandal in lumea designerilor - Roberto Cavalli a spus ca Ralph Lauren e gay
"Pe planeta mea, moda, sunt singurul barbat straight.", a declarat designerul intr-un interviu pentru Vogue Marea Britanie. Fara sa aiba vreun motiv de suparare pe Ralph Lauren, acesta l-a pus la zid cu eticheta de gay. Nu este primul scandal din industrie - anul acesta, John Galliano a fost dat afara de la casa Dior, din cauza remarcilor rasiste pe care le-a facut intr-un restaurant.
Usmagazine.com: Denise Richards a adoptat o fetita
Fosta sotie a lui Charlie Sheen iubeste copiii. Si daca nu are cu cine sa-i faca, adopta! Ea a devenit mamica unei fetite de numai 5 saptamani si este in culmea fericirii! "Unii oameni cred ca daca esti vedeta si vrei un copil, il ai a doua zi. Nu e deloc asa. Adoptia a durat 2 ani si au fost momente in care m-am simtit complet descurajata!", a marturisit ea. Actrita mai are doua fetite, in urma mariajului cu Sheen.
People.com: Jennifer Aniston, pe urmele Angelinei Jolie
Jennifer Aniston este mare fan al rochiilor negre scurte, asa ca nu ezita sa le poarte la orice eveniment de pe covorul rosu. Ea a atras insa atentia presei zilele acestea, cand a purtat o rochie scurta de piele, intocmai ca Angelina Jolie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu