vineri, 22 iulie 2011

Orlando Bloom o pregateste pe Miranda Kerr sa cucereasca Hollywoodul: modelul va aparea in filme

Inca un ingeras de la Victoria's Secret spera sa isi cladeasca o cariera in domeniul filmului. Daca Rosie Huntington-Whiteley a reusit sa obtina primul ei rol si chiar intr-un blockbuster, aparand in Transformers 3, acum si Miranda Kerr, sotia lui Orlando Bloom, sper sa ajunga la Hollywood.
Orlando Bloom o pregateste pe Miranda Kerr sa cucereasca Hollywoodul: modelul va aparea in filme
Fotomodelul in varsta de 28 de ani a avut o intalnire cu mogulul din lumea filmelor, Harvey Weinstein  in New York, sperand sa obtina un rol la Hollywood, scrie Daily Mail

Frumoasa Kerr, de origine australiana, a stiut sa faca impresie, purtand o rochie verde stramta pe corp si scurta, ce ii punea in evidenta formele. La doar cateva luni dupa ce a nascut, fotomodelul arata impecabil, recapatandu-si silueta.

Kerr a ajuns sa il cunoasca pe Weinstein prin intermediul sotului sau, Orland Bloom, care a aparut in trilogia Lord of the Rings, Weinstein fiind unul din producatori. Kerr si Bloom sunt casatoriti de peste un an, iar in ianuarie frumoasa australianca a nascut primul copil al cuplului, un baietel pe nume Flynn. Fotomodelul isi doreste mai multi copii. "Intodeauna am crezut ca voi avea trei copii. Acum ma bucur de venirea pe lume a lui Flynn" a spus ea invitata intr-o emisiune a unui spot tv australian.




In ceea ce priveste relatia cu actorul Orlando Bloom, fotomodelul a recunoscut ca nu i-a starnit interesul de la prima vedere: "Nu a fost dragoste la prima vedere. Cred ca cel mai mult a contat perseverenta lui. Poate ca ma dorea, pentru ca el credea ca nu ma poate avea."

Intrebata daca a fost reticenta in privinta lui pentru  ca era o vedeta din lumea filmului, Kerr a declarat: "La inceput am fost mai retinuta, dar nu din cauza lui, ci mai mult din cauza ideii ca e un star de cinema, asta ma facea sa fiu mai reticenta".

Se pare ca intre timp, Kerr si-a mai schimbat parerea despre lumea filmului, din moment ce profita de cunostintele sotului ei pentru a obtine un rol. Cat despre talent, probabil ca nu ne va da pe spate, chiar daca are de la cine sa invete cateva trucuri.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu