sâmbătă, 30 iulie 2011

Pictorial hot: Olivia Wilde, noua femeie fatala de la Hollywood

Olivia Wilde este pe val. Apreciata atat pentru calitatile ei actoricesti, cat si pentru frumusetea ei naturala, Wilde va aparea in nu mai putin de sapte filme in urmatorii doi ani.
Pictorial hot: Olivia Wilde, noua femeie fatala de la Hollywood
Actrita care a lansat de curand filmul Cowboys & Extraterestri a facut senzatie cu un pictorial in noul numar al revistei Marie Clare, pozand in rolul de femeie fatala. Si ce-i drept, i se potriveste de minune aceasta ipostaza.

Pana la 27 de ani, frumoasa americanca nascuta in New York, a avut ocazia sa joace alaturi de nume mari ca: Hugh Laurie, Aaron Eckhart, Helena Bonham Carter, Bruce Willis, Josh Duhamel, Russell Crowe, Jeff Bridges.

Acum, in luna august, actrita apare pe marile ecrane in doua filme, alaturi de Daniel Craig si Harrison Ford in Cowboys & Extraterestri si in The Change-Up alaturi de Ryan Reynolds si Jason Bateman.


Putini stiu ca numele real al actritei este Olivia Jane Cockburn: a adoptat numele de scena "Wilde" inspirata de scriitorul Oscar Wilde. Pentru ca este pasionata de masinile de epoca, aceasta are doua masini clasice: un Chevrolet Biscayne din 1959 si un Thunderbird Convertible din 1959.


Cariera ei a inceput intr-un mod cel putin ciudat: pentru ca parintii jurnalisti aveau relatii din mai multe domenii, acestia au ajutat-o sa obtina o slujba in cadrul unei echipe de casting din Los Angeles, sperand ca astfel fata lor sa fie dezamagita de lumea filmului si sa isi faca o cariera in alt domeniu. Insa rezultatul a fost exact invers, acum, Wilde fiind una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood.





Inca de la primele aparitii, Olivia Wilde a iesit in evidenta, in special datorita stilului ei elegant devenind preferata ziaristilor. Cu o frumusete ingenua, dar sexy in acelasi timp, Wilde a sucit mintile multor barbati. La origine blonda, actrita si-a schimbat look-ul cu ani in urma: a ales sa fie bruneta. Ce bruneta cu ochi verzi nu atrage privirile, mai ales daca are si un trup de invidiat? Anul acesta, a ocupat locul cinci in topul celor mai sexy femei din lume, realizat de revista pentru barbati FHM.




In ceea ce priveste cariera ei, aceasta este in continua ascensiune, avand nu mai putin de sapte proiecte pentru urmatorii doi ani. Actrita ar putea prelua cel mai scandalos rol al ei de pana acum, rolul unei actrite de filme pentru adulti in productia Lovelace, ce prezinta viata starletei Linda Lovelace.


"Ar fi o mare onoare pentru mine" a spus actrita pentru E!Online, in legatura cu posibilitatea de a prelua rolul. "Este un rol foarte atragator. A fost o femeie extrem de interesanta".

Olivia Wilde nu a confirmat aparitia ei in film, fiind foarte atenta la imaginea ei: "Sunt foarte atenta in ceea ce priveste viitoarele mele proiecte, pentru ca am ajuns in acel punct al carierei in care imi permit sa aleg ce roluri sa joc, in sfarsit!" a spus actrita extrem de sigura pe ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu