marți, 26 iulie 2011

Adio celebritate? Kim Kardashian a fost diagnosticata cu o boala grava de piele!

Este una dintre cele mai mediatizate vedete si totul se datoreaza aspectului ei fizic, care este imposibil sa treaca neobservat. Kim Kardashian s-a facut remarcata in showbiz-ul international prin formele ei voluptoase.
Adio celebritate? Kim Kardashian a fost diagnosticata cu o boala grava de piele!
Acum diva bruneta se confrunta cu o problema de sanatate, care, spune ea, ar putea sa o coste celebritatea.
Kim Kardashian este disperata de cand a descoperit ca are o boala de piele, si anume psoriazis.

Psoriazis-ul este o afectiune cutanata cronica, cu evolutie de lunga durata, evolutie adesea imprevizibila, caracterizata prin aparitia unor placi rosii (eritematoase), proeminente, bine delimitate, acoperite de scuame groase („coji”), albe-sidefii, usor detasabile.

Psoriazisul afecteaza, in general, zonele de extensie ale corpului (coate, genunchi, lombe, zona de insertie a parului la nivelul scalpului), sau unghiile, dar psoriazisul poate afecta orice alte zone ale corpului. De asemenea, psoriazisul poate sa se insoteasca de afectarea articulatiilor-psoriazis artropatic sau artrita psoriazica.

Mai intai afectiunea a aparut pe picioarele brunetei, iar apoi s-a raspandit pe intregul corp.
“In prezent sunt modelul unei campanii de costume de baie. Lumea nu intelege la ce presiune sunt supusa. Cum o sa vrea cineva sa ma vada plina de pete inestetice. Cariera mea e terminata”, a spun disperata Kim.

Se pare ca vedeta a mostenit afectiunea de la mama ei. Medicul i-a spus deja lui Kim ca este vorba despre o boala incurabila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu