marți, 26 iulie 2011

"Iubire si onoare" ajunge in Coreea

Telenovela romaneasca a carei difuzare pe Acasa Tv s-a incheiat la inceputul acestei veri, a fost nominalizata la Seoul Drama Awards, unul dintre cele mai importante festivaluri locale din Coreea, intrand in cursa pentru Best Drama Series.
"Iubire si onoare" ajunge in Coreea - SUPER GALERIE FOTO
Serialul romanesc este nominalizat in aceeasi categorie alaturi de titluri internationale apartinand unor case importante de productie precum Freemantle Australia( Neighbours), Tv Globo Brazilia( Passione). In categoria serialelor tv au fost selectate si Dance Academy( Wemer Film Productions Australia), Three Kingdoms( China) si Twinkle Twinkle( Coreea).

La premiile individuale, in categoria Best Screenwriter au fost nominalizate cele doua scenariste, Sorina Ungureanu si Simona Macovei, alaturi de Javier Daulte care semneaza scenariul pentru productia argentiniana Left on the shelf.

"Iubire si onoare" este singura productie romaneasca prezenta in festival, decernarea premiilor urmand sa aiba loc la sfarsitul lunii viitoare la Seul.

Produs de MediaPro Pictures, "Iubire si onoare" a fost extrem de apreciata pe piata internationala. MediaPro Distribution, distribuitorul exclusiv, a incheiat contracte de vanzare in toate tarile din America Latina, Statele Unite ale Americii, precum si in tarile vorbitoare de limba franceza din Africa si departamentele si teritoriile franceze de peste mări (Département d’outre-mer – Territoire d’outre-mer).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu