joi, 28 iulie 2011

Look-ul zilei: Kelly Rowland, la lansarea noului sau album. Beyonce si Michelle, fostele colege de la Destiny’s Child, au mers sa o sustina!

Kelly Rowland si-a lansat ieri noul album, „Here I am”, intr-un hotel luxos din New York. Printre invitati s-au numatat si fostele sale colege de la Destiny’s Child, Beyonce si Michelle Williams, care au tinut sa fie alaturi de ea in acest moment.
Look-ul zilei: Kelly Rowland, la lansarea noului sau album. Beyonce si Michelle, fostele colege de la Destiny rsquo;s Child, au mers sa o sustina!
Daca verdictul pentru albumul „Here I am” il asteptam de la criticii din industria muzicala, pentru tinuta pe care a purtat-o la evenimentul de lansare ii dam nota 10. Kelly a purtat o rochie Cushnie et Ochs din colectia pentru toamna lui 2011, pe care a asortat-o cu cu niste pantofi metalici semnati Alejandro Ingelmo.

Kelly Rowland
si-a completat look-ul cu bratari metalice si inele supradimensionate, iar machiajul ochilor l-a subliniat cu un eyeliner albastru. Singurul minus ar fi coafura. Cred ca trebuia sa-si prinda cumva parul, pentru ca taieturile rochiei sa iasa mai mult in evidenta, nu sa fie acoperite.

Fostele ei colege de trupa au ales si ele tinute all black. Beyonce a purtat o salopeta asimetrica Lanvin, pe care a marcat-o in talie cu o curea lata. Michelle a ales o rochie neagra, pe care a pus-o in evidenta cu ajutorul unor pantofi cu imprimeu de leopard, semnati Christian Louboutin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu