vineri, 29 iulie 2011

Vanessa Hudgens a fost surprinsa fumand

Vanessa Hudgens a fost fotografiata de papparazzi in timp ce fuma o tigara. In momentul cand si-a dat seama ca a fost prinsa in flagrant, Vanessa a incercat sa salveze aparentele, scapand de tigara si coborand din masina.
Vanessa Hudgens a fost surprinsa fumand
Actrita era imbracata intr-o rochie lejera,  de culoare gri, confectionata dintr-un material prin care i se putea vedea lenjeria intima si era incaltata cu o pereche de cizme inalte, nuanta maron deschis.

Sa fie acesta un nou obicei al tinerei vedete?  Artista se afla in masina alaturi de un prieten si se indrepta spre „La Cienega” din Santa Monica atunci cand au fost realizate fotografiile. Nu este prima data cand Vanessa isi dezamageste fanii prin intermediul comportamentului pe care il afiseaza. In anul 2007, actrita a fost pusa intr-o situatie jenanta cand anumite poze care o infatisau pe aceasta nud au ajuns pe internet in mod misterios. 

Ulterior, au aparut  mai multe fotografii de acest gen, indreptatind-o pe Vanessa sa creada ca intamplarea a fost pusa la cale de catre o alta celebritate.

Imediat dupa  eveniment, Hudgens a declarat pentru revista Glamour ca este foarte afectata de ceea ce s-a intamplat: „Consider ca aceste fapte m-au facut mai puternica, dar inca ma doare. Este penibil, pentru ca eu am crezut ca fotografiile vor ramane in mediul privat, dar, in acelasi timp, toate actritele pozeaza nud.  Consider ca voi face si eu asta candva pentru public, dar nu sunt pregatita sa fac acest lucru acum”.

In acelasi interviu pentru Glamour, Vanessa adauga: „ Atunci cand eram mica, eram foarte, foarte timida.  Inca ma mai sperie anumite lucruri. Faptul ca trebuie sa ma prezint la diverse evenimente imi da un sentiment de anxietate. Simt o stare de claustrofobie si nu pot respira. Este foarte ciudat. Totusi, fac aceste lucruri, pentru ca iubesc actoria, dar nu stiu daca ma voi obisnui vreodata”.

Vanessa Hudgens
si-a tuns parul recent, cu scopul de a se pregati pentru noul rol pe care il va interpreta in filmul „Gimme Shelter”. Ea va fi o tanara insarcinata si rebela. Pentru noul rol, actrita  a invatat sa fumeze, sa speram ca nu va deveni un obicei urat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu