miercuri, 27 iulie 2011

Frumoasele Americii Blake Lively si Selena Gomez vor juca in Sex and the City!

Tot mai celebra Blake Lively este mai prezenta ca niciodata pe marile ecrane. Actrita de 23 de ani poate fi vazuta la finalul acestei saptamani in Romania in super productia Green Lantern3D : Protectorul Universului, insa este gata de inca un film ce aprinde spiritele.
Frumoasele Americii Blake Lively si Selena Gomez vor juca in Sex and the City!
 
Americanca ce filmeaza in aceasta perioada pentru rolul din drama Savages regizata de Oliver Stone ( film ce va aparea in 2012 ) si care va spune povestea unor traficanti de droguri a batut palma pentru inca un film hot.

The Carrie Diaries este un preguel pentru seria Sex and the City si va spune povestea celor 4 prietene in perioada de tinerete.

Distributia le cuprinde pe cateva dintre cele mai in voga actrite de peste ocean Elizabeth Olsen va fi Carrie Bradshaw, Emma Roberts ( nepoata Juliei Roberts) va juca rolul Mirandei Hobbes, Blake Lively va fi Samantha Jones iar Selena Gomez - Charlotte York, scrie Daily Mail.

Creatoare francizei Sex and the City - Candice Bushnell - a scris deja doua carti despre viata lui Carrie dinainte de evenimentele din serialul hit marca HBO. Vestea nu a fost confirmata oficial inca.

Pana atunci pe Blake o puteti vedea in blockbusterul Green Lantern3D : Protectorul Universului
Sursa foto: Splash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu