marți, 26 iulie 2011

Leighton Meester este acuzata de mama sa ca ar fi lovit-o cu o sticla

Leighton Meester a fost acuzata de atac violent de catre propria sa mama.Constance Meester sustine ca starul din „Gossip Girl” a aruncat-o la pamant in mod repetat, iar pe 11 decembrie 2010 ar fi lovit-o cu o sticla.
Leighton Meester este acuzata de mama sa ca ar fi lovit-o cu o sticla
Femeia a depus o plangere impotriva ficei sale din care reiese ca fratele mai mic al actritei intervenit pentru a opri lupta.

Constance Meester a mai deschis un proces impotriva vedetei acum cateva saptamni in care ii cere acesteia 7.500 de dolari pe luna pentru ingrijirea fratelui ei care ar avea "probleme medicale grave". Femeia a decalart ca a avut o intelegere verbala cu Leighton prin care aceasta spunea ca ii va timite 10.000 de dolari pe luna, pentru tot restul vietii.

Actrita spune ca mama sa a amenintat ca o da in judecata pentru 3 milioane dolari in cazul in care ea nu ii va plati indemnizatia lunara de 10.000 de dolari.

Constance Meester a fost managerul actritei, dar se pare ca acum are probleme grave cu drogurile si nu se mai poate ocupa de asa ceva.

Totusi, intr-un interviu acordat revistei „Grazia” anul trecut, Leighton a spus ca mama sa este o sursa de inspiratie pentru ea: "Mama mea Connie ma inspira. Este o femeie uimitoare. De cand eram copil ea a fost cea care a insistat sa devin actrita”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu