marți, 26 iulie 2011

Kim Kardashian s-a dezlantuit la petrecerea burlacitelor

Fiind cunoscuta drept una dintre cele mai rezervate dintre surorile Kardashian, Kim si-a dezvaluit partea salbatica în timpul petrecerii burlacitelor care a avut loc în Las Vegas.
Kim Kardashian s-a dezlantuit la petrecerea burlacitelor - GALERIE FOTO
 
Kim Kardashian, in varsta de 30 ani, a sarbatorit casatoria sa cu Kris Humphrey alaturi de surorile sale, Khloe si Kourtney, dar si de mama sa, Kris Jenner. Acestea au ciocnit cu sampanie si s-au bucurat de prajituri si bauturi pregatite in pahare care aveau diverse forme ale corpului masculin. Outfit-ul lui Kim a fost impecabil, aceasta purtand o rochita scurta din piele, de culoare bej, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale cu toc inalt, accesorizand tinuta cu o tiara si un sceptru. Printre invitati s-au numarat Lala Vasquez Anthony, Brittny Gastineau, si sora logodnicului sau, Kaela Humphries alaturi de alte 20 invitate.

Kim a sosit la clubul Tao intr-un avion particular, petrecerea incepand cu o cina pe care aceasta a savurat-o alaturi de invitatele sale. Kim Kardashian a fost surprinsa la vederea unui barbat deghizat in gnom care s-a urcat pe mese pentru a le distra pe fete. In timpul petrecerii Kim a declarat: “Surorile mele fac tot ce pot pentru a ma pune in situatii jenante”. In club, fanii au facut fotografii cu telefoanele mobile, iar Kim a luat un microfon si le-a transmis urmatorul mesaj: “Acesta este unul dintre ultimele mele weekend-uri în calitate de fata necasatorita!

În tot acest timp, viitorul sot al lui Kim Kardashian, jucatorul de basket in liga NBA, Kris Humphrey a tinut petrecerea burlacilor in clubul Lavo alaturi de fratele lui Kim, Rob, partenerul lui Kourtney Kardashian, Scott Disick, sotul lui Khloe, Lamar Odom si alti jucatori de basket din NBA. Vestimentatia acestuia a fost casual, fiind alcatuita dintr-un tricou alb si jeans. Seara baietilor a inceput cu cocktailuri, apoi Kris si invitatii sai au cinat pe terasa restaurantului italian Lavo, ulterior petrecerea mutandu-se la etaj, in clubul cu acelasi nume.

Cu toate ca cei doi au promis ca nu se vor vedea pe durata weekend-ului petrecerilor de burlaci si de burlacite, Kim Kardashian nu a rezistat si si-a facut aparitia la petrecerea logodnicului sau in jurul orei 2 dimineata. Cei doi indragostiti au petrecut zece minute in separeul VIP al lui Kris, apoi Kim sarutandu-l si lasandu-l pe acesta in compania prietenilor sai.

In timpul petrecerii burlacilor, Kris Humphrey a fost surprins cu un tort pe care era o fotografie de-a lui si pe care era inscriptionat: “Proprietatea lui Kim Kardashian – PE VIATA!”, mesajul de pe tort fiind o sursa de glume rautacioase ale prietenilor lui Kris.

Kris si-a uimit logodnica prin cererea in casatorie pe care i-a facut-o in luna mai anul curent, acesta scriind cu petale de trandafir, pe podeaua din camera lui Kim din casa acesteia din Beverly Hills: “Vrei sa fii sotia mea?”. Inelul de logodna a costat aproximativ 2 milioane de dolari, iar nunta va avea loc pe 20 august.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu