vineri, 29 iulie 2011

Hot on Web: Kate Moss rupe tacerea - isi scrie biografia + Beyonce, o sotie de nota zece

Abia asteptam sa citim autobiografia lui Kate Moss. Daca povestea ei o cunoastem, suntem curiosi cum isi va povesti modelul viata tumultuoasa si plina de scandaluri! Citeste mai multe despre acest subiect si despre celelalte stiri HOT ale zilei.
Hot on Web: Kate Moss rupe tacerea - isi scrie biografia + Beyonce, o sotie de nota zece
Cocoperez.com: Kate Moss, hotarata sa isi scrie biografia
Droguri, iubiti celebri, divorturi, moda, celulita - toate aceste subiecte de la care Kate s-a abtinut sa comenteze vor fi dezvaluite in cartea pe care supermodelul s-a hotarat sa o scrie. La insistentele sotului ei, care vede in autobiografie o sursa importanta de venit, Kate va povesti tot ce nu a reusit presa sa afle despre viata ei. Curiosi?
Stirileprotv.ro: Moda face victime. O tanara din Marea Britanie si-a distrus urechea din cauza cerceilor prea grei
Rebecca Fallowfield, in varsta de 21 de ani, a ramas insemnata pe viata din cauza cerceilor prea grei. Fosta studenta la arte, ea a cheltuit sute de lire sterline pe haine, cosmetice si bijuterii asemanatoare cu cele ale cantaretelor Missy Elliot si Ciara.O pereche de cercei, foarte grei, au fost cei care i-au despicat lobul urechii in doua. Ii cauzau dureri groaznice si sangera, insa a ingnorat suferita, de dragul "artei".
Stylebistro.com: Rachel Zoe isi vinde prima colectie vestimentara pe Shopbop.com
Stilista nr. 1 a vedetelor de la Hollywood isi lanseaza prima colectie vestimentara! Asteptata cu sufletul la gura, aceasta se va vinde ca painea calda, dupa cum preconizeaza editorii de moda. Piesele vor avea preturi accesibile, iar Rachel va chat-ui live cu fanii ei - toate astea pe Shopbop.com, pe 1 August.
Dailymail.co.uk: Beyonce, fana infocata a sotului ei
Beyonce nu este doar sotia lui Jay-Z, ci si una din cele mai infocate fane ale sale. Ea a marturisit ca si-a luat un an liber inainte de lansarea celui de-al patrulea sau album, doar pentru a merge la concertele lui. "Am avut sansa sa stau sa-l urmaresc din public, ceea ce m-a inspirat foarte mult". Cantareata a marturisit si ca a profitat de timpul liber sa viziteze puncte turistice importante din marile orase ale lumii, pe care le-a ratat de fiecare data din cauza programului prea strict.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu