miercuri, 20 iulie 2011

Actorii cubanezi care iti taie rasuflarea - Care este preferatul tau?

I-ati vazut si v-au placut. Le-ati urmarit fiecare poveste cu sufletul la gura. Ei sunt cei mai sexy actori de origine cubaneza. Care este preferatul tau?
Actorii  cubanezi care iti taie rasuflarea - Care este preferatul tau? FOTO
1.    William Levy
S-a nascut in Cojimar, Cuba. Si-a inceput cariera in  Protagonistas de Novela, la Telemundo. A facut unul dintre cele mai indragite cupluri, alaturi de Maite Perroni, in telenovela Iubire cu chip rebel, pe care ati urmarit-o si ACASA. In prezent a terminat de filmat telenovela El triunfo del amor si joaca in ultimul videoclip al lui Jennifer Lopez.

2.    Mario Cimarro

Sentimientos Ajenos, Televisa, a fost primul serial in care a jucat. Este originar din capitala Cubei, Havana. Il puteti revedea, alaturi de Marlene Favela, in telenovela Mostenitorii, de luni pana duminica, de la 19:30.
 
3.    Pedro Moreno


Ca si Mario Cimarro, Pedro Moreno vine tot din Havana. Galanul de origine cubaneza v-a cucerit inimile in filmul Cealalta fata a Analiei.

4.    Julio Camejo


Se pare ca Havana este foarte darnica, deoarece si urmatorul actor tot acolo s-a nascut. Primul rol l-a avut in Primer amor, a mil por hora, unde a jucat alaturi de Anahi, Kuno Becker si Mauricio Islas. De asemenea l-ati putut vedea si in telenovela Rebelde.

5.    JenCarlos Canela


Primele ore din viata nu si le-a petrecut in Cuba, ci in Miami,FI, USA. Parintii lui sunt cubanezi si inima lui de asemenea. In prezent este protagonistul telenovelei Mi Corazon insiste, impreuna cu Carmen Villalobos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu