miercuri, 27 iulie 2011

Justin Bieber si tatal sau au tatuaje identice

O noua fotografie dezvaluie faptul ca Justin Bieber si tatal sau au tatuaje identice pe care si le-au facut impreuna cand au fost in Israel la inceputul acestui an. Tatuajul este un cuvant scris in limba ebraica – „Yeshua” – care se traduce „Joshua” si este pozitionat pe partea stanga trunchiului, sub axila.
Justin Bieber si tatal sau au tatuaje identice
Prima aparitie a lui Bieber, avand noul tatuaj, a fost in luna mai, anul acesta, cand a petrecut cateva zile in Hawaii alaturi de prietena sa, Selena Gomez. Acesta este cel de-al doilea tatuaj al lui Bieber, primul fiind un pescarus de mare pe care si l-a facut in partea stanga a abdomenului, atunci cand a implinit 16 ani.
Religia sa crestina este foarte importanta pentru Justin Bieber, el spunand rugaciuni in limba engleza si in ebraica inainte de a pasi pe scena. Tanarul a fost crescut de mama sa , Pattie Mallette, dar cantaretul are o relatie apropiata si cu tatal sau.
Sunt in relatii foarte bune cu tatal meu. Cand eram mic, el m-a invatat sa cant la chitara piese precum „Knockin̒ on Heaven̒s Door” a lui Bob Dylan. Tot tata m-a invatat sa conduc. Este foarte tare!” a declarat Bieber pentru revista Seventeen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu