miercuri, 27 iulie 2011

Blake Lively si Leonardo DiCaprio nu mai sunt un cuplu?

Unul dintre cele mai recente cupluri de la Hollywood prezinta semne de despartire, avand in vedere faptul ca cei doi intampina probleme din partea familiei actorului care a jucat in „Titanic”.
Blake Lively si Leonardo DiCaprio nu mai sunt un cuplu?
Blake Lively si Leonardo DiCaprio au fost in vizita la mama acestuia pentru a se cunoaste si pentru a face un alt pas important in relatia lor. Din nefericire, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata atunci cand actrita din „Gossip Girl” nu a reusit sa o impresioneze pe mama lui Leo.

Pe parcursul intalnirii, Blake a vorbit doar despre munca sa si despre faptul ca este model pentru Channel.

Mama actorului a afirmat ca Blake este departe de a fi persoana potrivita pentru el si ca aceasta nu o suporta. Opinia lui Irmelin este foarte importanta pentru Leo si, din aceasta cauza, el a decis sa se desparta de actrita care joaca in serialului „Gossip Girl”.

Blake si Leo s-au cunoscut la auditiile sustinute pentru alegerea actritei care va juca rolul unei femei superficiale si frivole in filmul „Marele Gatsby” de catre regizorul Baz Luhrmann, rol pe care, din pacate, actrita nu l-a obtinut.

Blake si Leo au inceput sa iasa impreuna la inceputul lunii mai, insa se pare ca dragostea lor nu a trecut peste toate obstacolele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu