joi, 28 iulie 2011

Rihanna, desemnata Femeia Anului de Vogue Italia

Rihanna a fost desemnata Femeia Anului de editorii editiei italiene a revistei Vogue, care au dorit sa o recompenseze astfel pentru implicarea in diverse actiuni caritabile, cariera din muzica pop, dar si capacitatea de a face fata problemelor din viata personala.  
Rihanna, desemnata Femeia Anului de Vogue Italia
"Independenta, energica, tanara Robyn Fenty in varsta de 23 de ani este Femeia Anului, nu doar prin virtutea numerelor si a cifrelor din clasamentele muzicale, ci, mai ales, pentru personalitatea ei blanda si pentru spiritul ei de luptatoare. Acelasi spirit a adus-o din Barbados pana in fruntea topurilor muzicale si a ajutat-o sa isi construiasca singura o cariera stralucita, devenind recent ambasadoare a brandului Armani", se afirma in comunicatul emis de Vogue Italia.

"Ea a reusit sa isi construiasca o cariera, in ciuda faptului ca multe tragedii i-au afectat viata privata: de la dependenta de cocaina a tatalui ei, la episodul violent din 2009 cand a fost agresata de iubitul ei de atunci, Chris Brown", au adaugat editorii italieni de la Vogue.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu