miercuri, 20 iulie 2011

Marc Anthony nu suporta faptul ca J.Lo se imbraca sexy

Jennifer Lopez este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai hot si dorite femei de pe planeta, dar se pare ca pe sotul sau acest aspect nu l-a entuziasmat ci din contra, mai mult l-a scos din minti.
Marc Anthony nu suporta faptul ca J.Lo  se imbraca sexy
Conform unei surse, cantaretul latin, in varsta de 42 de ani, dorea ca sotia sa sa adopte un stil cat mai serios.  "Ar fi facut-o sa se simte oribil cu ea insasi, daca dorea sa poarte ceva sexy", a declarat aceasta pentru Us Weekly. Ii placea ca ea sa joace rolul de sotie sobra. Detesta faptul  ca este considerata un sex- simbol.

Seria dezvaluirilor in acest sens nu se opreste aici. Se spune ca, anul trecut, Anthony incerca sa ii alcatuiasca divei tinutele pentru sedintele foto. Mai mult, ar fi avut un conflict cu un fotograf care o considera pe Jennifer mult prea sexy pentru o femeie de 40 de ani si mama a doi copii.

Cuplul a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca se departe, dupa spate ani de casnicie, isistand pe o despartire pe cale amiabila.

De atunci speculatii cu privire la motivele separarii nu au intarziat sa apara, punandu-se accentul pe firea mult prea dominanta a lui Marc Anthony. Marc a fost intotdeauna un sot dominant. Dorea sa controleze tot ceea ce Jennifer faceaa, a declarat un apropiat.

Intr-un interviu exclusiv pentru Mail , stilistul lui J-Lo a spus ca pentru el nu este o surpriza. Lui Marc ii place sa detina controlul. La inceput lui Jennifer ii placea, mai ales ca erau foarte indragostiti unul de altul.

Parinti a doi gemeni, Max si Emme, in varsta de 3 ani, acestia au fost descrisi de revista US ca avand o casnicie cu suisuiri si coborasuri.

Erau momente cand ajungeau sa se urasca si sa aiba certuri oribile, cum aveau si momenete cand erau extrem de romantici si iubitori. Relatia lor a fost ca un roller coaster de la inceput.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu