marți, 26 iulie 2011

Hot on Web: Katy Perry, bucuroasa ca Russel Brand a scapat de dependenta de heroina la 27 de ani + Jessica Biel nu are viata sociala

Vogue continua sa vina cu noutati - designerii se intrec sa creeze rochii de mireasa care mai de care mai reusite pentru editia din Septembrie, iar Vogue UK lanseaza saptamana modei online. Pe de alta parte, vedetele inca vorbesc despre dependenta de alcool si droguri si continua sa o planga pe Amy Winehouse, care va fi ingropata astazi.
Hot on Web: Katy Perry, bucuroasa ca Russel Brand a scapat de dependenta de heroina la 27 de ani + Jessica Biel nu are viata sociala
Vogue.co.uk: Saptamana modei se muta in online!
Era si timpul ca, pe langa toate capitalele modei, si internetul sa gazduiasca o saptamana a modei. Pana la urma, moda este la fel de vie in lumea virtuala ca in cea reala.Vogue Marea Britanie face primul pas si, de Craciun, organizeaza o adevarata sarbatoare a designerilor, a reducerilor si a pieselor unicate. Ce zici, ai de gand sa stai in primul rand?
Foxnews.com: Jessica Biel nu are viata sociala
Intrebata care e secretul unui corp atat de sexy, Jessica Biel a raspuns ca nu are viata sociala - isi petrece tot timpul liber facand yoga. Poate ca si-a pierdut toti prietenii, dar a castigat o musculatura super tonifiata!
Msnbc.com: Telefoanele lui Amy Winehouse erau ascultate, pentru a fi prinsa in ipostaze jenante
Scandalul cotidianului "News of the world" continua, de data aceasta cu Amy Winehouse. Cantareata, care a murit sambata si urmeaza sa fie inmormantata azi, a fost victima lor mult timp. Se pare ca acestia ii monitorizau apelurile, si nu doar ei, ci si parintilor, fratelui si fostului sot al cantaretei. Asa se asigurau ca o surprind beata, drogata, intrand sau iesind de la reabilitare. Revoltator...
Femalefirst.co.uk: Katy Perry, bucuroasa ca Russel Brand a scapat de dependenta de heroina la 27 de ani
Katy Perry si-a exprimat regretul asupra mortii lui Amy Winehouse, dar totodata a tinut sa le spuna fanilor ca este foarte recunoascatoare ca sotul ei, Russel Brand, de altfel bun prieten cu Amy, a reusit sa scape de dependenta de heroina pe care o avea la 27 de ani. "Are deja 9 ani de cand e curat, il vad in fiecare lucrand cu el si stiu cat de greu poate fi.", a zis aceasta.
Newyorkpost.com: Kate Moss, vedeta editiei din septembrie a revistei Vogue America
Se stie ca pe planeta Vogue, cea mai importanta editie a anului este cea din septembrie. Anna Wintour a pregatit un numar spectaculos cu Kate Moss si, se zvoneste ca ar fi rugat 10 designeri sa-i creeze rochii de mireasa, fiecare cu viziunea lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu