sâmbătă, 30 iulie 2011

Stil de vedeta: Blake Lively, o gossip girl cu mult sex-appeal. Invata de la ea sa porti hainele cu atitudine!

Blake Lively e dovada vie ca nu conteaza ce haine ai, ci cum le porti! Tanara actrita din Gossip Girl atrage mereu atentia la evenimentele mondene datorita farmecului sau, a atitudinii sexy si a sigurantei de sine de care da dovada. Nu este o frumusete clasica, dar este carismatica si plina de sex-appeal. Inspira-te si tu din stilul ei si poarta-ti hainele cu incredere!
Stil de vedeta: Blake Lively, o gossip girl cu mult sex-appeal. Invata de la ea sa porti hainele cu atitudine!
Blake Lively este, fara doar si poate, una din reprezentantele noii generatii de fashioniste de la Hollywood. Atat in viata reala, cat si pe platourile de filmare de la Gossip Girl, tinutele ei sunt impecabile, iar criticii de moda o plaseaza mereu in categoria celor mai bine imbracate vedete.
Karl Lagerfeld o adora, drept pentru care a ales-o imaginea gentilor Chanel, iar Leonardo di Caprio tocmai ce s-a indragostit de ea! Senzualitatea pe care o emana a ajutat-o sa obtina si alte roluri in afara de cel care a consacrat-o, din Gossip Girl.
Daca vrei sa atragi privirile celor din jur, tine cont de alegerile ei vestimentare si invata sa porti hainele cu atitudine!
1. Rochiile foarte scurteBlake are niste picioare perfecte, asa ca nu se sfieste sa poarte rochii scurte si sexy - este probabil printre singurele actrite de la Hollywood care isi asuma acest risc si reuseste sa nu para vulgara in ele. Cum reuseste? Ei bine, nu merge prea departe si le accesorizeaza cu un zambet inocent si un machiaj discret.
2. Salopetele si pantalonii scurtiSunt alte piese-cheie din garderoba ei, care o fac incredibil de sexy! Blake le poarta cu sacouri si cu o coafura naturala, astfel incat rezultatul sa fie smart, si nu stupid. :)

3. Decolteurile foarte adanci
Blake este indrazneata pana la capat - poarta si decolteuri adanci, chiar daca nu are un bust generos. Este de apreciat ca actrita nu a cedat tentatiei de a-si pune silicoane, ca mai toate colegele ei de breasla. De altfel, acestea este unul din secretele ei, datorita caruia emana senzualitate si nu vulgaritate.

4.
Rochiile de zeitaRochiile albe, bijuteriile aurii, parul blond si ochii albastri o transforma uneori intr-o adevarata zeita moderna.

5. Coafurile naturalePentru ca se imbraca foarte sexy, Blake stie ca trebuie sa-si echilibreze look-ul cu ceva mai natural si cuminte. Asa ca, se coafeaza mereu cat mai simplu si natural, uneori chiar recurge la un aspect neingrijit si rebel al parului. Rezultatul este o combinatie interesanta intre inocenta si sex-appeal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu