vineri, 29 iulie 2011

Momentul adevarului: Asa arata femeia anului, Rihanna, fara machiaj, extensii si haine sexy!

Revista Vogue Italia a premiat-o pentru activitatea sa din ultima vreme cu titlul de “Femeia Anului”. E adevarat, Rihanna ne-a obisnuit cu piese pe care ne e imposibil sa nu le fredonam, dar si cu aparitii super sexy. Doar ca astazi ne-a demonstrat ca hainele, extensiile si machiajul te pot schimba radical.
Momentul adevarului: Asa arata femeia anului, Rihanna, fara machiaj, extensii si haine sexy!
Cantareata a renuntat pentru o zi la toate artificiile, insa a avut ghinionul ca paparazzi sa fie pe urmele ei. Daca nu ai stii, nu ai spune la o prima vedere ca in poze este Rihanna. Parul rosu aprins care a facut furori este in realitate un roscat spalacit, iar de lungime nici nu mai vorbim. Rihanna nu are nicidecum parul lung, abia daca ii ajunge pana la umeri.


Fondul de ten, blush-ul si rujul au si ele rolurile lor. Cel putin in cazul Rihannei, unde se vede cu ochiul liber ca fac minuni! Noroc cu ochelarii de soare, care au mai salvat-o putin...


Ca si cand astea nu ar fi fost de ajuns, Rihanna a purtat o salopeta colorata care nu ii avantajeaza deloc formele corpului. In loc de tocurile elegante pe care obisnuieste sa le poarte atunci cand iese in public, Rihanna a purtat ieri niste sandale plate, intr-o nuanta de galben neon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu