joi, 28 iulie 2011

Iulia Albu, la 30 de ani: Imi asum varsta pe care o am si nu ma sperie deloc pragul acesta EXCLUSIV

Iulia Albu a atins astazi pragul varstei de 30 de ani, dar spune ca nu e nici pe departe asa cum se spune. Viata nu se termina aici, ci dimpotriva, uneori abia acum incepe cu adevarat.  
Iulia Albu, la 30 de ani: Imi asum varsta pe care o am si nu ma sperie deloc pragul acesta EXCLUSIV
“Nu ma sperie pragul varstei de 30 de ani. Mi se pare o provocare foarte interesanta, sunt foarte bucuroasa ca am apucat sa imi implinesc multe vise pana acum si sper ca asta sa fie doar inceputul. Eu imi asum varsta pe care o am. Am foarte multe lucuri de demosntrat si am tot timpul si suportul celor din jur a face multe lucruri frumoase de acum incolo,” ne-a declarat Iulia Albu.

Vedeta isi sarbatoreste ziua prin munca, mai exact cu o sedinta foto inedita pentru campania ei care sustine frumusetea naturala. “Astazi are loc un shooting live cu presa, cu primele 10 castigatoare ale campaniei M.A.N.I.F.E.S.T.O – “Sunt FRUMOASA pentru ca sunt EU” si alaturi de cei mai mari specialisti in domeniu,” ne-a spus Iulia.

Dupa sedinta foto, Iulia va sarbatori, insa nu la petrecerea sa, ci la cea a unui baietel care este nascut in aceeasi zi cu ea. “In primul rand sunt mama, dincolo de proiectele profesionale. Asa ca dupa ce se termina shooting-ul, merg impreuna cu Mikaela si cu Mihai la ziua baietelului finilor nostri, Niklas,” a declarat Iulia Albu.

Cat despre cadouri, Iulia spune ca nu isi doreste sa primeasca ceva anume, ci prefera sa fie surprinsa. “Am primit deja multe flori, o brosa vintage si... un cameleon,” a incheiat Iulia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu