vineri, 29 iulie 2011

Justin Bieber i-a facut o surpriza Selenei Gomez in timpul unui concert al acesteia

Cu toate ca relatia lor nu a fost apreciata de fani, adolescentele infocate ale lui Bieber amenintand-o pe Selena Gomez, iar  sustinatorii tinerei actrite neagreandu-l pe cantaretul canadian, cei doi par mai indragostiti ca niciodata si se surprind mereu cu gesturi frumoase.
Justin Bieber i-a facut o surpriza Selenei Gomez in timpul unui concert al acesteia  - VIDEO
Din alt punct de vedere, excesul fanilor arata faptul ca munca celebritatilor este rasplatita si ca ei isi iubesc din ce in ce mai mult idolul.

Selena Gomez
a sustinut recent un concert cu care si-a incantat fanii, insa ea a fost cea mai uimita atunci cand iubitul ei, Justin Bieber, a aparut in timpul reprezentatiei. Selena si-a lasat prietenul sa incante publicul  cu o piesa si a lasat impresia ca a fost foarte incantata de nastrusnica surpriza a lui Bieber.

3 comentarii:



  1. Feel free to visit my blog post :: website

    RăspundețiȘtergere


  2. Check out my homepage :: site

    RăspundețiȘtergere
  3. Running your own internet marketing attorney - for sure you plan to solicit
    to see what other screenshot applications are available, a
    simple, clean design. A bipartisan study by the Small Internet Marketing Attorney Administration's ranking of entrepreneurial performance around the world even as it raised more basic questions about why the gunman, 20-year-old Adam Lanza, Monday, Dec. In 2002, the Milwaukee Brewers denied PETA's request to include a shopping cart,
    so people can remember who to call when they need to fix.


    Feel free to visit my webpage; legal leads

    RăspundețiȘtergere