luni, 25 iulie 2011

Olivia Wilde, la un pas de moarte la filmarile blockbusterului de 100 milioane, Cowboys & Aliens

Olivia Wilde a facut senzatie la premiera filmului unde James Bond si Indiana Jones ii bat mar pe extraterestri.
Olivia Wilde, la un pas de moarte la filmarile blockbusterului de 100 milioane, Cowboys  Aliens
Ieri in San Diego a avut loc premiera peliculei Cowboys si extrateresti - un blockbuster regizat de Jon Favreau cu un buget de 100.000.000 de dolari si o distributie de zile mari: Daniel Craig, Harrison Ford si Olivia Wilde.


Olivia Wilde a furat privirile pe covorul rosu unde a aparut intr-o rochie in stil Gothic, din dantela. Actrita de 27 de ani a povestit pentru uk.eonline.com cum a fost la un pas de moarte in timpul filmarilor pentru Cowboys si extrateresti :

"Calaream vreo 40 de cai intr-un galop nebun, pe campul de lupta si, daca urmariti cu atentie acea scena din film, ati putea sa vedeti cum am cazut sub calul meu si era sa fiu calcata in picioare de 40 de cai, insa Walton Goggins si-a intors calul intr-o parte si mi-a salvat viata. Sunt foarte norocoasa sa ma aflu aici in aceasta seara", a declarat Olivia Wilde.

Producatorul executiv al filmului, Steven Spielberg, Harrison Ford si Calista Flockhart, Daniel Craig, Olivia Munn, Abigail Spencer si Yvonne Strahovski au fost starurile care au defilat la premiera.


Cowboys si extrateresti este un thriller de actiune care ne va purta prin vestul salbatic, unde un cowboy singuratic va conduce o revolta impotriva terorii venite din alt Univers.


Filmul ajunge in cinematografele din Romania pe 26 august 2011.


Sursa foto: Splash
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu