marți, 26 iulie 2011

Megan Fox crede ca nu va lua niciodata un Oscar. Vezi ce pictorial de senzatie a facut pentru revista ELLE

Megan Fox ramane la fel de sexy si frumoasa ca pana acum si ne demonstreaza asta prin cel mai recent pictorial facut pentru editia chineza a revistei ELLE.
Megan Fox crede ca nu va lua niciodata un Oscar. Vezi ce pictorial de senzatie a facut pentru revista ELLE
Actrita, in varsta de 25 de ani, a trecut usor peste scandalul cu regizorul Michael Bay, care a dat-o afara din celebra seria "Transformers", la insistentele lui Steven Spielberg. Asa ca frumoasei Megan Fox nu i-a mai ramas decat sa ne ofere pictoriale superbe, in care isi arata corpul fara cusur. Se zvoneste ca in 2012 ar aparea in drama horror Dark Shadows, alaturi de Johnny Depp.

Chiar daca a fost inlocuita de fotomodelul de la Victoria's Secret, Rosie Huntigton-Whiteley, pentru al treilea film "Transformers", Fox n-a ramas fara proiecte. In 2012, o vom mai putea vedea alaturi de Sacha Baron Cohen in "The Dictator", film inspirat de cartea scrisa de Saddam Hussein. Tot pentru 2012, actrita mai lucreaza la filme ca "Friends with Kids", unde va juca alaturi de Kristen Wiig si Jon Hamm si Untitled Judd Apatow Project, unde va aparea alaturi de Paul Rudd si Melisa McCarthy.

Desi nu talentul este cel care a facut-o celebra, ci frumusetea ei aparte, Fox declara mai demult ca e satula sa demonstreze ca nu este doar frumoasa, ci si inteligenta: "Nu vreau sa fiu invitata in talk-show-uri ca sa folosesc toate cuvintele pretentioase pe care le-am invatat la scoala, si ca sa demonstrez ca sunt desteapta. Urasc faptul ca trebuie sa demonstrez ca nu sunt retardata".

Actrita a mai avut si alte declaratii incendiare. In ceea ce priveste lumea in care se invarte, Fox are o parere foarte proasta: Hollywood-ul este unul din cele mai superficiale locuri din lume si daca nu as fi fost atragatoare, nu as fi ajuns niciodata aici. Insa sinceritatea ei este fermecatoare, mai ales cand recunoaste ca rolurile ei de pana acum nu au fost mare lucru si ca nu va castiga un Oscar probabil niciodata.

Megan Fox ramane, insa, una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, fiind votata de nenumarate ori printre cele mai sexy femei din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu