marți, 26 iulie 2011

Dupa Britney Spears si Naomi Campbell, Lady Gaga cheleste si ea...

Lady Gaga plateste acum pretul pentru chinul la care si-a supus parul in ultimii ani. L-a decolorat, l-a vopsit des, l-a facut cu placa, si-a pus extensii, iar acum e nevoita sa ia medicamente contra caderii parului ca sa nu ajunga cheala.
Dupa Britney Spears si Naomi Campbell, Lady Gaga cheleste si ea...
Potrivit Mediafax, la numai 25 de ani Lady Gaga a inceput sa foloseasca medicamentul Rogaine, incercand sa stimuleze cresterea firelor de par, dupa ce vreme de multi ani si-a supus parul unui tratament destul de dur, in numele artei.

"De-a lungul anilor, Lady Gaga si-a supus parul unui stres foarte mare. A turnat deasupra lui atat de multe substanţe chimice incat foliculii au fost distrusi. Spera ca medicamentul Rogaine sa o ajute sa repare o parte din raul deja facut", a declarat o sursa pentru The Sun.

Gaga a inceput sa se ingrijoreze in legatura cu sanatatea parului sau in timpul turneului mondial "Monster Ball Tour", desfasurat in perioada noiembrie 2009 - mai 2011.

O sursa a declarat ca Lady Gaga s-a infuriat foarte tare in culise, pentru ca "de fiecare data cand isi trecea peria prin parul ei deteriorat si decolorat, gasea fire de par peste tot - pe perie, pe podea, pe mainile ei".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu