duminică, 31 iulie 2011

Selena Gomez vs. Justin Bieber: Care declaraţie de amor este mai reuşită?


selena-gomez-justin-bieber
E iubire mare, mon cher!
Ăştia doi au ajuns să se întreacă în a-şi exprima iubirea nemărginită pentru celălalt. Mai nou, Selena Gomez cântă pe scenă stând cu fundul pe o lădiţă împodobită cu poza lui Justin Bieber, pe când junele vine la concertul iubitei într-un tricou destul de gay imprimat cu fotografia iubitei sale.
Totul s-a petrecut la concertul susţinut de tânăra cântăreaţa într-un oraş din Florida, moment numai bun pentru cei doi porumbei să-şi arate dragostea nemărginită pe care o nutresc unul faţă de celălalt. Deşi, în Justin pare să fi intrat diavolul (observaţi cum îi strălucesc ochii? – dar nu vă panicaţi căci este vorba doar de o fotografie nu prea reuşită), acesta este cu siguranţă mai îndrăgostit de Selenita decât viceversa. Adică, el şi-a tras un tricou cu un imprimeu uriaş, pe când ea a lipit doar un abţibild micuţ-micuţ.
Dar pâna una-alta, care dintre cei doi porumbei, credeţi voi, că este mai îndrăgostit?

4 comentarii:

  1. e si fac un cuplu foarte frumos ! bravo justin si selena !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. heijustin e adevarat ca te droghezi.am auzit si ca ai fost batut mar uite stiu ca nu e adevarat cel putin asta cred eu. de ce nu ne spui noua fanelor tale adevarul sau cel putin nu mai mintiit oameni buni,uite eu te ador canti superb arati bine si ai un zambet minunat dar asta iti scade din reputatiemai ales ca ai o iubita asa ca selena acuma fi serios multi dintre fani ourasc pe ea si te iubesc doar pe tine dar accepta doar pt caesti tu cu ia astfel crezi ca mai avea ia atatea fa ni pe fani tai inca ai incanta idea cand aud ca te despartesti de ea. te pup dar sa ati ca eu te iubesc asa cum esti tu cu adevarat.

      Ștergere
    2. jelena hhhhhhhhhhooooowwwww

      Ștergere
  2. si apropo justin nu mai fi asa furios fa si tu impresie fara sa mai apara vreo poza deasta ca sar putea sa creada oameni dupa cum arati ca esti drogat sau asa ceva

    RăspundețiȘtergere