duminică, 31 iulie 2011

Tatal lui Amy Winehouse le-a donat fanilor haine ale artistei

Mitch Winehouse, tatal regretatei Amy Winehouse, care a piedut lupta cu drogurile saptamana trecuta, intrand astfel in faimosul CLUB 27, se straduieste cu greu sa treaca peste pierderea enorma pe care a suferito. El a facut un gest frumos pentru mai multi fani ai artistei: le-a donat cateva dintre hainele ei.
Tatal lui Amy Winehouse le-a donat fanilor haine ale artistei
 
Un grup de fani s-a adunat in fata casei ei din Camden, Anglia iar tatal lui Amy le-a daruit haine si accesorii ce au apartinut fiicei sale.

Inainte de a urca in taxi, el a spus: "Sunt tricourile lui Amy. Asa si-ar fi dorit ea, ca fanii sa le aiba. Dumnezeu sa o binecuvanteze pe Amy Winehouse".

In seara de joi, 28 iulie, prietenii si familia s-au adunat sa celebreze viata artistei la clubul ei preferat, Jazz After Dark club din Soho. In aceeasi seara, fanii din Romania i-au adus un tribut lui Amy la Gaia Boutique Club din Bucuresti, ascultand-o pe Tania Alboni.

Tania Alboni e o adevarata tributara a lui Winehouse, inca de pe vremea cand aceasta traia. O inflacarata a artistei, aceasta o impersoneaza inca din luna iulie a anului 2007, respectandu-i intru totul atat metoda muzicala, cat si look-ul.

Performance-urile sale denota o fidelitate descumpanitoare vizavi de stilul britanicei, dar si o permanenta dorinta de perfectionare. Astfel, in martie 2010, Tania a fost aleasa una dintre cele 12 cele mai bune staruri lookalike/soundalike ale Marii Britanii pentru a face parte din show-ul TV Superstar Dingdong.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu