vineri, 10 februarie 2012

Christie Brinkley si-a eclipsat colegele pe catwalk. N-o sa-ti vina sa crezi cati ani are frumoasa blonda!

Supermodelul a pus la respect femei cu 30 de ani mai tinere.
Christie Brinkley si-a eclipsat colegele pe catwalk. N-o sa-ti vina sa crezi cati ani are frumoasa blonda!

Are 58 de ani si 3 copii, dar a pus in umbra femei care au jumatate din varsta ei. Christie Brinkley a stralucit si la propriu si la figurat la un show de moda tinut in New York ieri seara.
Modelul a purtat o rochie Pamella Roland la The Heart Truth’s Red Dress Collection Fashion Show, un eveniment menit sa atraga atentia asupra problemelor cardiace la femei.
Superba blonda a defilat pe hit-ul compus de fostul ei sot, Billy Joel, “Uptown Girl”.

Alaturi de ea au mai prezentat tinute actritele Rose McGown (38 de ani), Minka Kelly (24) si Rebecca Romijn (39 de ani) si Jenna Elfman (40 de ani), precum si cantareata Gloria Estefan (54 de ani).
Starul din “Charmed” a purtat o superb rochie Roberto Cavalli, cu o despicatura mai mult decat generoasa.

Christie si Rebecca Romijn, intr-o rochie Marchesa, s-au fotografiat post-eveniment, dar nimeni nu ar fi putut banui vazandu-le ca diferenta de varsta dintre ele este de 2 decenii!

Evenimentul este unul foarte important pentru supermodelul de 58 de ani, intrucat mama ei este cardiaca, suferind pana in prezent 5 atacuri cerebrale si un infarct.
Christie spune ca a invatat de la parinti importanta unui stil de viata sanatos, care include exercitii fizice zilnice si o dieta atenta. “Imi fac timp pentru asta. Vreau sa fiu puternica si capabila pentru copii, pentru mine si pentru parintii mei”, a spus ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu